ZVIJEZDE 'BAYWATCHA'

Gdje su danas i što rade seksi spasioci iz kultne serije

26.11.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Serija 'Baywatch' (Spasilačka služba) o spasilačkoj patroli na plažama Los Angelesa prikovala je milijarde gledatelja uz male ekrane punih 11 sezona. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, 'Baywatch' je najgledanija televizijska emisija svih vremena s preko 1,1 milijardu gledatelja. Tijekom godina izmijenila je brojne glumačke postave, a mi vas podsjećamo na najupečatljivije likove

Premijera serije bila je 1989. na NBC-u, ali je otkazana nakon prve sezone zbog visokih troškova produkcije. Zahvaljujući upornosti Davida Hasselhoffa koji je uložio novac, tvorci serije i njezini producenti Michael Berk, Douglas Schwartz i Greg Bonann i dalje su vjerovali u njezin potencijal te su je ponovno oživjeli 1991. 'Baywatch' je postao jedna od najuspješnijih serija svih vremena.

Serija je nastala na temelju istinitih priča iskusnih spasioca s plaža, poput Grega Bonanna, čovjeka koji je dugi niz godina spašavao plivače na plažama južne Kalifornije, a poslije se pojavio kao koautor serije i kreator legendarnog kostima.Najpoznatija serija 90-ih 2017. dobit će blockbusterski nastavak s novom postavom, uključujući Zaca Efrona i Dwaynea The Rocka Johnsona.Dok to čekamo, prisjetimo se nekih od legendarnih glumaca 'Baywatcha' koje je ta serija proslavila zahvaljujući tome što su trčali po pješčanoj plaži i ponekad spasili nekoga od utapanja.

David Hasselhoff - Mitch Buchannon

Bio je zaštitni znak 'Baywatcha'. U seriji se zadržao od početka do kraja. Istodobno je pokrenuo glazbenu karijeru i najveći uspjeh imao u Njemačkoj.
Iako je imao skandale vezane uz alkohol, danas 63-godišnji David smirio se uz mlađahnu 36-godišnju partnericu Hayley Roberts, živi zdravim životom i izgleda odlično u zrelijim godinama.

Keep on swinging

A photo posted by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

Pamela Anderson – C. J. Parker
Nakon Hasselhoffa, Pamela je ženski simbol serije. Zamamna Pamela Anderson glumila je pravednu i ženstvenu spasiteljicu šest godina. Mnogi su tada sanjarili da se utapaju pod budnim okom seksipilne C. J. Kako i ne bi kad je bila predvodnica trenda zdravih žena s oblinama. I danas izgleda odlično pa možemo zaključiti da su je godine stvarno mazile.

Nakon serije bila je u se braku Tommyjem Leejem, bubnjarom grupe Mötley Crüe s kojim ima dva sina, Dylana i Brandona, i do sada je 13 puta pozirala za Playboy. U prvi brak ušla je 1995., a između ostalog pamte ga po krađi videokasete mladenaca s bračnog putovanja. Glasna je zagovornica prava životinja, a nekoliko se puta udavala i razvodila (čak od istog muškarca). Na Instagramu često objavljuje starije fotografije kojima se prisjeća doba 'Baywatcha' i danas kao 49-godišnjakinja i dalje izgleda vrhunski.

Yasmine Bleeth – Caroline Holden
Prelijepa Yasmine svojim zaigranim karakterom osvojila je mnoga muška srca. Ona je izgleda doživjela najveću promjenu. Osunčana smeđa kosa, svijetle oči, duge noge... Svi su bili ludi za njom. Nažalost, vrijeme je bilo nemilosrdno pa danas Yasmine nije ni sjena djevojke kakva je nekad bila. Imala je velikih problema s drogom, a zbog svega je bila i privođena. 'Baywatch' joj je vrhunac karijere.

Bila je jedna od zavodnica s plaže, a nakon kraja serije sve je krenulo nizbrdo. Bivša 47-godišnja zvijezda priznala je kako ima problema s drogom te su ona i suprug, vlasnik striptiz-kluba Paul Cerrito bili uhićeni zbog posjedovanja kokaina 2001. Njih dvoje i dalje su zajedno i žive u Los Angelesu.
Yasmine rijetko izlazi iz kuće.

David Chokachi - Cody Madison
Još jedna poslastica za ženske oči. Čvrsto i mišićavo tijelo, plava kosa i prodorne plave oči bile su dovoljne da se mnoge žene zaljube u spasitelja Codyja. Bio je pravi zavodnik serije pa je imao ljubavnu vezu s više svojih kolegica spasiteljica. Serija mu je obilježila karijeru, iako se pojavljivao u više televizijskih serija i filmova. Chokachi plažu još uvijek naziva domom jer uz karijeru glumca većinu svog vremena provodi surfajući i igrajući se s petogodišnjom kćeri Brit Madison koju je dobio u sretnom braku sa Susan Brubaker. U 48. godini i dalje se može pohvaliti isklesanim tijelom, a u formi je zahvaljujući aktivnu životnom stilu.

 

Surfboard rack by Chokachi designs!

A photo posted by David Chokachi (@therealdavidchokachi) on


Carmen Electra - Lani McKenzie
Iako je glumila svega godinu dana u seriji, pri samom kraju prikazivanja, Carmen je osvojila sve. Prekrasna Carmen Electra utjelovila je zgodnu spasiteljicu Lani, talentiranu za ples i pjevanje. Tri godine kasnije vjenčala se s za bivšoj zvijezdom NBA Dennisom Rodmanom, no nekadašnji košarkaš nakon samo devet dana tražio je poništenje braka. No uspjeli su se nakratko pomiriti, a izdržali su do travnja 1999. U jednom intervjuu je izjavila da je u taj brak ušla potaknuta tugom zbog obiteljske tragedije budući da su joj u kratkom razdoblju preminule sestra i majka. Tri godine je provela u braku i s Daveom Navarrom, gitaristom benda Jane's Addiction. Sedam godina bila je u vezi s Robom Pattersonom, članom benda Otep. Iako su bili zaručeni, nisu se vjenčali. Kratko je bila u vezi i sa Simonom Cowellom, televizijskim mogulom te alfom i omegom glazbenog showa 'X Factor'. Pokušala se ostvariti i u plesno-pjevačkoj skupini Pussycat Dolls.

U travnju je proslavila 44. rođendan, no izgleda puno mlađe te u izazovnim haljinama voli istaknuti svoje obline. Iza sebe ima dva turbulentna braka, zanimljivu karijeru, ali prije svega zavidan izgled.

#mycalvins @marco_ovando @lovesexomag @nashstyled & @lisamadonna ❤️

A photo posted by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Straight outta Vegas ?? #lv #lit

A photo posted by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 

Alexandra Paul - Stephanie Holden
Graciozna Aleksandra igrala je brinetu Stefani koja je bila u vezi s Mitchom Buchannonom. Njen lik u seriji ubila je munja. Glumica i dalje izgleda odlično, strogi je vegan i u braku je s trenerom triatlonaca Ianom Murrayjem. Bila je rijetka brineta koja se isticala među plavušama. Danas 52-godišnja glumica nakon 'Baywatcha' snimila je još 17 filmova te glumila u nekoliko serija. Strastvena je vježbačica, a posebno voli triatlonske utrke. Godine 1997. dobila je odlikovanje Ujedinjenih naroda zbog zalaganja za okoliš.


Jeremy Jackson - Hobie Buchannon
Jeremy je bio teen zvijezda, no očito mu je bilo previše sve te medijske pažnje jer je već kao 19-godišnjak odustao od serije i otišao na odvikavanje. Danas ima 36 godina i dalje se bori sa svojim demonima, a prije nekoliko godina našao se u skandalu u kojem je jedna osoba izbodena u Los Angelesu. Mitchova sina Hobieja originalno je trebao igrati Leonardo DiCaprio, ali mu je ulogu preoteo šarmantni Jeremy. Međutim, glumac je zbog problema s drogom u 19. godini napustio seriju i od tada se borio s raznim bolestima ovisnosti. Među ostalim je zbog posjedovanja droge 90 dana proveo u zatvoru i tada prvi put krenuo na odvikavanje, a svojim iskustvom danas pomaže ovisnicima.

 


Nicole Eggert - Summer Quinn
Zanosna plavuša njemačko-britanskih korijena Nicole Eggert privukla je brojne obožavatelje ulogom Summer Quinn. Nekadašnja seks-bomba udebljala se više od 20 kilograma koje je nabacila u dvije trudnoće. Nakon što je u rujnu 2013. proglasila bankrot, danas 44-godišnja glumica je odlučila da se neće predati. Pokrenula je svoj mali biznis te sada vozi kamion sa sladoledima za dječje tulume u Los Angelesu. Njezina pokretna slastičarnica zove se Ice Cream Shoppe On Wheels, a cijene se kreću od tri do sedam dolara. Poznata je po tome što je kroz 'Baywatch' postala i opsjednuta izgledom pa je otišla na nekoliko plastičnih operacija kojima je i povećavala i smanjivala grudi.