OPET PROVOCIRA

Što je sljedeće: Lidija Bačić ponovo pokazala previše

03.05.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Zbog golišavih izdanja na društvenim mrežama zgodnu pjevačicu redovito prozivaju i kritiziraju, ali pjevačicu to očito nimalo ne zabrinjava. Lidija Bačić opet je na društvenim mrežama objavila fotografiju zbog koje su posebno oduševljeni bili njezini muški pratitelji

Nedavno je Lidija Bačić privukla veliku pozornost na društvenim mrežama objavivši video pod nazivom 'hlače k'o hlače', koje su više otkrivale nego skrivale.

Sada je opet odlučila podići temperaturu među svojim muškim fanovima. Odjenula je crne tregerice bez grudnjaka i pokazala brutalan sideboob, a lajkovi se množe doslovno svake sekunde. Taj ju je odjevni predmet podsjetio na djetinjstvo.

'Još ka dite sam volila treger hlače. Puno džepova, stanu u njih: žvakaće, praćka, ključ, sličice, pez, franje, jabuka…I puno snova', napisala je Lille u opisu. U hashtagovima je poručila da je imala sretno djetinjstvo.

Lidija Bačić obožava pokazivati svoje atribute, a voli i oplesti po kolegicama koje fotošopiraju svoje fotografije na društvenim mrežama i tvrdi da to nikad ne radi te da je - potpuno prirodna.

'Nisam umjetna - to sam ja. I sa 15, i sa 30, jednom i sa 45... Uvijek ista i svoja!!! Uvijek je tu bio ovaj glas... Uvijek ovaj osmijeh... Uvijek ove grudi... Uvijek ovaj struk... Uvijek ova guza... Uvijek ove noge... Uvijek ovo srce... Samo 'slijepi' ne žele vidjeti, a 'gluhi' ne žele čuti...', poručila je Lidija Bačić prije nešto više od godinu dana preko Instagrama.

  • +20
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL