MOŽE LI GORE?

Ovim je izdanjem Lidija Bačić prešla granicu dobrog ukusa

07.03.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Lidija Bačić poznata je po provokativnim izdanjima, ali posljednjom kreacijom i golišavim izvijanjem, koje objavljuje na javnim profilima na društvenim mrežama, podijelila je javnost

'Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti. Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe... ali i ništa manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata. Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći... kao i mnoge kolegice...', rekla je jednom prilikom Lidija Bačić, ponosno aludirajući na to kako se cijela estradna scena etiketira na temelju nekoliko primjera seks skandala.

Rekla, ali porekla? Pitaju se vjerojatno mnogi dok u čudu gledaju seriju njezinih najnovijih fotografija koje je objavila na Instagramu.

  • +5
Lidija Bačić održala koncert u Luckia Casinu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Naime, izazovna Splićanka osmislila je do sada neviđenu kreaciju vrućih hlačica, koje je na stražnjem dijelu izrezala u obliku tanga gaćica, te u tome pokazala svoju stražnjicu. 'Jedna u hlačama', napisala je ispod sporne fotografije Bačić, a potom objavila i video, u kojem se u istom izdanju šeće kroz nekoliko prostorija u stanu.

Budući da poznatu pjevačicu na Instagramu prati preko 200 tisuća ljudi, među kojima i mnogo mladih te djece, postavlja se pitanje kakav primjer šalju ovakve fotografije i je li ovoga puta Lile ipak prešla granicu dobrog ukusa.