POVRATAK U 80-E

Što je ovo na Severini? Kombinacija Kim Kardashian i Jane Fonda s početka 80-ih

19.02.2019 u 18:42

Bionic
Reading

Poznata po dobroj energiji kojom uvijek napravi odličan nastup naša pjevačka diva pokazala je video i fotografije sa zadnjeg koncerta u Sloveniji. Ono što je oduševilo Severinine fanove je njezin uvijek poseban scenski outfit. Ovaj put je odjenula biciklističke hlače preko kojih je navukla narančasto plavi triko

Severina je već puno puta dokazala da nema toga što ona ne zna nositi, a njeni modni odabiri kako privatno tako za poslovne varijante često su vrlo odvažni, pogotovo za naše prostore. Još jedan upečatljivi kostim za scenski nastup izabrala je za koncert u Ptuju na kojem je promovirala svoj nedavno objavljen album 'Halo'. Za outfit koji uvelike podsjeća na kombinaciju stajlinga fitness ikone 80-ih Jane Fonda i recentnijim izdanjima Kim Kardashian, zaslužnan je hrvatski brand Mateyaneira.

Severina je i prije nosila odjeću mladog dizajnerskog dvojca Mateje i Neire.

'Kad se spomene moda, prvo pomislim na moje pjesme koje sam uvijek pratila odjevnim stilom. Glazba je moj život i moje sredstvo izražavanja, ali i kroz modu mogu izraziti svoju osobnost i razigranost!', izjavila je ranije pjevačica.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL