MALI PROBLEM

Što Jamesu McAvoyju ne odgovara u vezi franšize 'X-Men'

30.07.2017 u 17:49

Bionic
Reading

Glumac James McAvoy više nije entuzijastičan kad je vrijeme za snimanje sljedećeg nastavka u franšizi 'X-Men'. Razlog je prilično jednostavan – njegov je lik potpuno ćelav

Nema sumnje kako 38-godišnji glumac James McAvoy plače za svojom kosom cijelim putem do banke kamo se zaputio brojati milijune dolara koje je do sad zaradio u ulozi jednog od glavnih mutanata u serijalu 'X-Men', no priznajemo kako brijanje glave dok ne dobije sjaj biljarske kugle ne može biti zabavan. Zapravo, ako smo iskreni, da mi imamo sve te milijune, to bi brijanje glave učinilo samo još težim.

Zvijezda filma 'X-Men: Dark Phoenix' koji će u kinima biti krajem sljedeće godine priznao je kako mu je prvi put, prije tri godine, bilo zabavno obrijati glavu na ćelavo za ulogu Charlesa Xaviera, no sad mu cijeli proces polako već postaje zamoran.

'Bilo mi je drago šišati se jer mi je to davalo nekakav osjećaj anonimnosti, no sad nemam više ni to. Otkad sam snimio dva filma u kojima sam ćelav, nedostatak kose počeo je privlačiti pažnju. Što volim u vezi gole glave? Trenutno, ne baš puno toga. Drago mi je samo ujutro kad se ne moram češljati', rekao je James McAvoy.

Fox bi, u svakom slučaju, trebao biti zahvalan Jamesu McAvoyju što svaki put brije glavu, dok je Henry Cavill (trenutni Superman), na primjer, odbio obrijati brkove za ponavljanje nekih scena u filmu 'Liga pravde', pa će se to morati naknadno digitalno uklanjati.

 No, nemojte osuđivati Cavilla – brkovi mu trebaju za 'Nemoguću misiju 6'.

Autor: YouTube