u Las Vegasu

Stjepan Hauser umalo rasplakao Celine Dion emotivnom gestom podrške

24.06.2024 u 09:06

Bionic
Reading

Naša najpoznatija violina natupila je u Las Vegasu u sklopu svoje turneje 'Rebel With A Cello'. Glazbene izvedbe Stjepana Hausera poznate su kao vrlo dirljive i posebne, a ovaj put u njima je uživala i Celine Dion

Ljubav prema glazbi koju stvara poznati violončelist Stjepan Hauser ne gaje samo Hrvati, već i brojni njegovi obožavatelji iz raznih dijelova svijeta. Hauser je već napunio arene diljem svijeta, a sada je u sklopu turneje 'Rebel With A Cello' stigao i u Vegas te priredio publici večer za pamćenje.

Popularni glazbenik iz Pule poznat je kako na svom violončelu obrađuje razne glazbene brojeve, uključujući i klasičnu, ali i popularnu glazbu. Svjestan tko sjedi u publici, Hauser je posvetio nekoliko minuta svojoj posebnoj gošći odavši joj priznanje za njezino glazbeno stvaralaštvo.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Ušavši u dvoranu te hodajući do svog mjesta u publici, Celine Dion je dobila glasan pljesak okupljene publike koja joj je na taj način pokazala da zna koliko je velika glazbenica, ali i znak podrške u teškom razdoblju borbe protiv teškog stanja sindroma ukočene osobe.

U jednom trenutku nastupa, Hauser je počeo svirati popularnu pjesmu iz Titanika 'My Heart Will Go On', a Dion je sjedila i uživala u nevjerojatno lijepoj obradi svoje pjesme.

Obradu s hrvatskim potpisom Dion je slušala sjedeći mirno do samog kraja, a onda se ustala i zapljeskala Hauseru. Ubrzo se ovacijama pridružio i ostatak publike, a nakon nekoliko trenutaka emotivna je Dion shvatila da se pljesak publike odnosi i na nju te je zahvalila publici: 'Hvala vam. Puno vam hvala.'

Gestom kimanja Dion je zahvalila i Hauseru, a glazbenik joj je na svoj poznati šarmerski način rekao: 'Imam san. Moj najveći san je nastupiti s vama', rekao je u mikrofon s pozornice 36-godišnji glazbenik.

  • +2
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia