NJEGOV DJELIĆ RAJA

Stjepan Hauser pokazao kako uživa u svojoj elitnoj vili u Istri

19.08.2019 u 17:14

Bionic
Reading

Naš najpoznatiji violončelist Stjepan Hauser ljetne dane najradije provodi u svojoj luksuznoj vili u Istri, a kako zapravo izgleda njegov djelić raja ovaj nam zavodnik redovito pokazuje putem Instagrama

Za mnoge je glazbenike ljeto jedno od najzaposlenijih godišnjih doba, ali naš violončelist Stjepan Hauser uspio je odvojiti nekoliko dana samo za sebe i odmoriti se. Stjepan slobodne dane najradije provodi u svojoj novoj vili u Istri u koju je uselio prošle godine.

Luksuznom kuću u blizini rodne Pule Hauser se ne prestaje hvaliti na društvenim mrežama. Kuća smještena prvi red do mora osim što pruža nevjerojatan pogled, za Hausera predstavlja blago u mnogo drugih pogleda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Found my unicorn

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Dio velike zelenu površine ispred same kuće, Stjepan je prenamijenio i napravio odbojkaško igralište s pješčanom površinom gdje najradije voli provoditi vrijeme, osobito kada mu se pridruže prijatelji i obitelj. Osim toga tu je i veliki bazen u kojem simpatični glazbenik najradije pluta na velikom luftiću u obliku jednoroga.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The sound of freedom

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Ovoga puta otišao je čak toliko daleko da se na luftić smjestio zajedno sa svojim violončelom. Od najdražeg mu instrumenta kojim je izgradio impresivnu karijeru u svijetu glazbe, Hauser se jednostavno ne razdvaja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My fairyland

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Gdje god da odlazi, bilo privatno ili poslovno, Stjepan naglašava koliko je vezan za svoje čelo.