LIJEPA VALENTINA

Stjepan Hauser napokon otkrio tko je atraktivna plavuša s kojom se posljednjih tjedana intenzivno druži

27.09.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Nakon gotovo dva mjeseca držanja svojih obožavatelja na Instagramu u neizvjesnosti, violončelist Stjepan Hauser napokon je otkrio identitet atraktivne plavuše s kojom redovito objavljuje snimljene duete

Samo nekoliko dana nakon smrti njegovog velikog prijatelja i idola, splitskog pjevača Olivera Dragojevića, slavni violončelist iz 2Cellosa, Stjepan Hauser, objavio je prvi u nizu dueta s atraktivnom plavušom, s kojom je, Oliveru u čast, otpjevao njegov hit 'Moj lipi anđele'.

Od tada, redovito je objavljivao zajedničke duete, pjevali su mnogobrojne naše hitove, među ostalima i pjesmu 'Oprosti mala', njegove bivše zaručnice Jelene Rozge, a njegovi obožavatelji uporno su postavljali pitanje tko je dotična plavuša specifičnog glasa. Sve do sada Stjepan Hauser je šutio, a onda je objavio zajedničku fotografiju i uz nju napisao:

'Tajanstvena plavuša više nije tajanstvena. Svi upratite Valentinu Angelicu.' Na Instagram profilu lijepe Valentine stoji tek da se bavi međunarodnim odnosima i diplomacijom, marketingom i PR-om, a čini se kako joj je uz sve to hobi manekenstvo, ali i glazba.

  • +5
Stjepan Hauser i Valentina Angelica Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec