OKRŠAJ MIŠIĆIMA

Stjepan Božić izgubio u dvoboju od Antonija

21.05.2010 u 22:31

Bionic
Reading

Bivši mister Hrvatske i maneken šokirao je sve pobijedivši u dvoboju snage, gurajući kola snažnije od boksačkog šampiona Stjepana Božića koji je bio prisiljen napustiti Farmu nakon samo dva tjedna

Pravu nevjericu izazvao je dvoboj snage koji je s razlogom odabrao boksački šampion Stjepan Božić. Samim odabirom, svima, pa i najboljem Antonijevom prijatelju Zdravku Lamotu koji je gostovao u studiju, bilo je jasno da Antonio gubi od fizički ali i psihički nadmoćnijeg Božića. Međutim, izgleda da je Antonio bio daleko više motiviran od Stjepana.

Glavna zvijezda u studiju bio je bez sumnje Malvudin Duvančić - Balkanski Nostradamus. Malvudin je, po svemu sudeći, pozvan da bi podigao gledanost, pa ga je i Nikolina na samom početku pitala je li istina da nas čeka kraj svijeta 2012. godine, što je Balkanski Nostradamus demantirao, ali je naglasio da nas ne čeka svjetla budućnost. Dakako, njegov osnovni razlog dolaska bilo je proricanje tko će večeras ispasti te da kaže nekoliko riječi o natjecateljima. Nakon što je pogrešno prorekao da večeras Antonio ispada, zaputio se na Farmu, gdje će provesti neko vrijeme s farmerima.

Uz Duvančića, gosti u studiju su bili Ivana Paris i Dino Bubičić koji su komentirali događaje na farmi, da bi nešto kasnije sudjelovali u jahanju mehaničkog bika. Kao još jedno iznenađenje, u studio je ušetao i Damir Kajin kao najbolji prijatelj Elia Piska.


No, bez sumnje, najveće je iznenađenje ipak izazvao rezultat dvoboja Stjepana i Antonija, kao i oproštajni Božićev govor u kojem je posebno napomenuo oproštajno pismo u kojem se svima obratio i naglasio da ga vrlo pažljivo pročitaju. Valja spomenuti da se prije samog dvoboja ispričao Antoniju na teškim riječima prilikom izbora za dualista. I same događaje nakon dvoboja farmeri su popratili vrlo živo. Tako je Branka s oduševljenjem primila vijest da je dobila imunitet, dok se Kiki i službeno, pred svima, ispričao Eliju, no napad histerije dobila je Ava nakon što je Drele obznanio da se nastavlja njezina i Elijeva rođendanska proslava. Vrhunac, uz vrisku i skakanje, priredila je ponovo Ava nakon što je dobila poklon od svojeg dragog Špire – haljinu, koju je iste sekunde poželjela obući.

Dolaskom u studio, Božić je svoj poraz opravdao činjenicom da su svi Farmeri ojačali u proteklih nekoliko tjedana te da su ga doista iznenadili svojom snagom, a pogotovo Antonio, da bi na samom kraju zaključio da bi Farma trebala propagirati hrvatsko selo, život na selu i običaje, a Farma sa sadašnjim farmerima nudi nešto sasvim drugo.