više nisu mogli skrivati

Stiže prinova u obitelj Đoković: Mlađi brat Novaka Đokovića i njegova Saška uskoro će postati roditelji

12.01.2023 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon što su u rujnu prošle godine uplovili u bračnu luku mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i influencerica Saška Veselinov objavili su prekrasnu vijest – postat će roditelji. Vijest da čekaju svije prvo dijete Saška je podijelila na svom Instagram profilu

'Za manje od tri mjeseca u našu obitelj stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobivam najvažniju ulogu u životu - postat ću mama. Dugo nisam željela govoriti o ovoj temi, izbjegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu s trudnoćom, ali o sreći zaista treba šutjeti. Sada kada je već postalo očigledno i više ne uspijevam sakriti trbuh, drago mi je što na ovaj način mogu podijeliti najsretnije vijesti i s vama', napisala je Saška na svom Instagram profilu.

Objavu je popratila i s bajkovitom fotografijom na kojoj pozira odjevena u bijelo, s pozadinom oblaka i plavog neba. Vijest da u obitelj Đoković stiže još jedan član nije mogla proći nezapaženo pa se vrlo brzo proširila regijom, a sretni par dočekale su mnogobrojne čestitke.

Inače, influencerica Saška Veselinov i Đorđe Đoković u vezi su dvije godine. Mlađi brat Novaka Đokovića prošle godine je kleknuo te ju zaprosio, a par se vjenčao početkom rujna.

Crkveni obred održan je u crkvi sv. Marka u Beogradu, nakon čega su novopečeni supružnici s obitelji otišli na ručak u jedan restoran u Novom Beogradu.

Saška je na vjenčanju blistala u bajkovitoj vjenčanici princeza kroja, a poseban gost na vjenčanju bio je njezin papagaj. Voljenog ljubimca, kojeg ima od treće godine života, poljubila je prije negoli je stigla pred oltar, a papagaj je s njima u krletci bio i u restoranu.

SAŠKA VESELINOV

Ovo je mlađi brat Novaka Đokovića za kojim luduju djevojke iz regije, no njegovo srce pripada samo njoj

Pogledaj galeriju