ĐORĐE ĐOKOVIĆ I SAŠKA VESELINOV

Oženio se mlađi brat Novaka Đokovića: U crkvi u Beogradu jedno je mjesto bilo rezervirano za posebnog gosta

12.09.2022 u 22:31

Bionic
Reading

U crkvi sv. Marka u Beogradu bračne zavjete izrekli su mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i influencerica Saška Veselinov. Najuži krug prijatelja i obitelji iz Beograda će avionom otputovati u luksuzni resort u Herceg Novom gdje će se slaviti

Odjevena u vjenčanicu princeza kroja, koja je savršeno prikrila trudnički trbuščić, Saška Veselinov izrekla je sudbonosno da čovjeku svojih snova - Đorđu Đokoviću, najpoznatijem javnosti kao mlađem bratu Novaka Đokovića.

Crkveni obred održan je u crkvi sv. Marka u Beogradu, nakon čega su novopečeni supružnici s obitelji otišli na ručak u jedan restoran u Novom Beogradu.

Pred crkvu je prvi stigao ponosni mladoženja, koji je bio elegantan u crnom odijelu bez kravate, a brzo za njima stigla je i obitelj Veselinov. Naravno da je najviše pozornosti ipak dobio njegov brat Novak Đoković koji je stigao sa suprugom Jelenom.

Poseban gost na vjenčanju bio je Saškin papagaj, kojeg ima od treće godine života, i kojeg je poljubila prije negoli je stigla pred oltar, a papagaj je s njima u krletci bio i u restoranu.

Kako su već pisali srpski mediji, slavlje bi se trebalo nastaviti u luksuznom resortu u Herceg Novom, gdje bi 80-ak uzvanika trebalo stići avionom. 

  • +3
Đorđe Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Pedja MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia