ĐORĐE ĐOKOVIĆ

Ženi se mlađi brat Novaka Đokovića; evo što znamo o vjenčanju

06.09.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Prema pisanju srpskih medija crkveno vjenčanje Đorđa Đokovića i influencerice Saške Veselinov održat će se 12. rujna u Beogradu, dok će samo slavlje biti organizirano u poznatom resortu u crnogorskom Herceg Novom

Nakon što su doznali da će postati roditelji, te je Đorđe Đoković zaprosio svoju trudnu djevojku, influencericu Sašku Veselinov, srpski Kurir donosi i sve detalje njihovog vjenčanja koje će se održati idućeg tjedna. Prema svemu sudeći, crkveni obred biti će održan u utorak 12. rujna u Beogradu, najvjerojatnije u Sabornoj crkvi, za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana, nakon čega će se uputiti u Crnu Goru.

Tamo će novopečeni mladenci stići sa 80 uzvanika za koje su osigurali avionske karte, ali i smještaj u luksuznom hotelu, a slavlje bi se trebalo održati u poznatom resortu u Herceg Novom.

  • +3
Đorđe Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Pedja MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia

'Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana tijekom kojih će biti organizirano nekoliko zabava. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dress code koji će sve gošće morati ispoštovati. Među gostima će, osim članova obitelji, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski suradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja svijeta, pića, pa do dobre glazbe. Ova svadba možda će premašiti i Noletovu i Jeleninu', otkrio je dobro upućeni izvor za Kurir.

Kako pišu, noćenje u hotelu koji su rezervirali nije nimalo jeftino. Sobe za dvije osobe, rezervirane na četiri dana, košta oko 3.300 eura, dok je cijena povratne avionske karte oko 200 eura, što znači da bi samo na smještaj i prijevoz gostiju trebali potrošiti oko 150 tisuća eura.