BABY BOOM

Stiže još jedna kraljevska beba! Nakon dvije trudnoće na britanskom dvoru, sretnu vijest obznanili princeza Sofia i princ Carl Philip

11.12.2020 u 23:01

Bionic
Reading

Nakon što su vijest o trunoći objavile dvije unuke britanske kraljice Elizabete II, sretne vijesti stižu i sa švedskog dvora. Princ Carl Philip i princeza Sofia sretnu su vijest o iščekivanju prinove objavili putem svog službenog Instagram profila

Čini se kako je pandemija ipak donijela i nešto lijepo. Baby boom zavladao je među poznatima i slavnima, ali i među kraljevskim licima. Prije nekoliko mjeseci otkriveno je kako svoje prvo dijete iščekuju princeza Eugenie i Jack Brooksbank, a potom je prije samo tri dana ista sretna vijest stigla i od bivšeg ragbijaša Mikea Tindalla i olimpijske jahačice Zare Tindall, kćeri princeze Anne.

Lijepe vijesti stižu i sa švedskog kraljevskog dvora. Naime, princeza Sofia i princ Carl Philip očekuju svoje treće dijete. Švedski kraljevski par objavio je to u petak putem svog službenog Instagram profila. Uz prekrasnu zajedničku crno-bijelu fotografiju princ i princeza dodali su kratki opis u kojem otkrivaju kako se vesele dolasku prinove.

'Sretni smo i uzbuđeni i radujemo se što ćemo dočekati svoje treće dijete. Stiže novi mali član naše obitelji', otkrili su princ Carl Philip i princeza Sofia.

Kraljevska beba trebala bi na svijet stići krajem ožujka, odnosno početkom travnja, a kraljevski par već ima dvoje djece, četverogodišnjeg princa Alexandera i trogodišnjeg princa Gabriela.

Sretna vijest stiže samo nekoliko tjedana nakon što je kraljevski par objavio da je pozitivan na virus Covid-19, no na svu sreću sve je prošlo u najboljem redu.

  • +19
Princeza Sofia i princ Carl Philip od Švedske Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Švedski princ Carl Filip, vojvoda od Värmlanda, jedini je sin i drugo od troje djece kralja Carla XVI. Gustafa i kraljice Silvije. Prije nego je upoznala svog princa, princeza Sofia od Švedske bila je poznata kao glam model i reality zvijezda. Njihova veza potvrđena je za javnost u srpnju 2010., a zajedno su počeli živjeti u travnju 2011. godine. U lipnju 2014. objavili su zaruke, a u lipnju 2015. uplovili su u bračnu luku.