puca od sreće

Maja Šuput o trudnoći: 'Vesela sam, pjevam, osjećam se zdravo i sjajno; ovo će biti super raspjevana beba'

07.12.2020 u 09:06

Bionic
Reading

Zbog nemogućnosti obavljanja poslova vezanih uz pjevačku karijeru, Maja Šuput posvetila se razvijanju svog brenda. Nakon parfema i rokovnika, vrijedno je radila i na kozmetičkoj te liniji odjeće koju će predstaviti na proljeće. To nije jedina novost u njezinom životu. Preselila se u unajmljeni stan jer se njezin trenutno renovira

U vrijeme pandemije i zbog nemogućnosti da pjeva, fokusirala se na svoj brend, iako ona, kaže, Maja Šuput, cijelo vrijeme djeluje punom parom. Ona se osobno više angažirala i oko PR-a i oko kreativnog dijela posla jer je sada orijentirana na nove proizvode. 'No ipak je od moje kreativnosti i marketinga važniji segment operative i proizvodnje, za koji je zaslužan moj suprug', rekla je pjevačica za Večernji list.

'Razvijamo kozmetičku liniju, a ono što definitivno prati cijelu priču je hand mousse koji ovih dana dolazi na police. Osobno sam se bavila vizualima i pakiranjem jer sam žena i prije svega znam da volim kupiti nešto što je lijepo i što će u kupaonici biti funkcionalno i prekrasno. Cijela kozmetička linija je u bijelom-zlatnim bojama jer mi bijelo odiše na čistoću, a zlato na skupoću, a voljela bih da smo mi žene upravo to. Uz taj hand cream dolazi i specijalni gift box koji će se prodavati isključivo ove blagdane. Plan razvoja postoji i za cijelu 2021. tako da na proljeće 2021. izlazimo s odjećom koja nema veze s onim što ja nosim, nego je jedan vrlo trendi street-style', najavila je Maja.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Pa budući da se trbuščić gotovo i nije vidio u početku, nije mi bilo teško skrivati pred ljudima, ali bio mi je veliki problem skrivati to pred poznanicima i prijateljima jer sam od starta odlučila da ću reći samo petero ljudi, a imam veliki krug prijatelja. Ostale sam pozvala na jednu večeru i svi su mislili da ih zovem povodom rođendana. Tako da su svi saznali u istom trenutku, a s druge strane, da sam im svima rekla, saznalo bi se i prije, netko bi to nekom rekao u čistom povjerenju ili kako to već biva', rekla je.

Trudnoća joj, izjavila je, napreduje fenomenalno. 'Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Sva moja garderoba je XS, a sad se baš lijepo vidi trbuščić, ušli smo u peti mjesec i sad ili po novu garderobu ili ću nabaviti još šire haljine, s obzirom na to da u hlače više ne stanem. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku', priznala je.

Otkrila je da bi voljela imati još koji TV projekt pa da joj mjeseci do poroda prođu još brže. 'Vesela sam, pjevam, osjećam se zdravo i sjajno. I ako je istina ono što kažu da beba osjeti ono što i mama, ovo će biti super raspjevana beba', poručuje Maja. Jedva je dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe.

'Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje', kazala je Maja.