popularan žanr

Stiže još jedan biografski film: Leonardo DiCaprio utjelovit će Franka Sinatru

19.04.2024 u 15:16

Bionic
Reading

Poznati redatelj Martin Scorsese navodno je ponovno uzeo u ruke svoj zaboravljeni scenarij za biografski film o Franku Sinatri, a navodno će i ponoviti posao sa stalnim suradnikom Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi

Iako je 2017. godine Martin Scorsese odustao od ideje biografskog filma o životu glazbenika Franka Sinatre, čini se da je stranice scenarija ponovno uzeo u ruke te krenuo s radom na filmu koji će zanimati brojne obožavatelje poznatog Sinatre koji je i danas simbol jednog vremena.

Iako je ranije rekao da je scenarij težak za obitelj te da zbog toga odustaje od realizacije, Variety prenosi kako 81-godišnji redatelj započinje sa snimanjem filma o Sinatrinom životu odmah po završetku snimanja filma o Isusu kojeg je adaptirano prema knjizi japanskog pisca Shūsakua Endōa.

Kako se sada zna, Leonardo DiCaprio trebao bi glumiti Sinatru, a Jennifer Lawrence je odabrana kao Ava Gardner, glumica koja je bila u braku s pjevačem između 1951. i 1957.

Međutim, cijeli projekt još uvijek čeka dopuštenje Sinatrine kćeri Tine, koja kontrolira očevu glazbena i slikovna prava.

'Određene stvari su jako teške za obitelj i ja to potpuno razumijem. Ali, ako očekuju da ja to radim, ne mogu izbaciti neke stvari. Problem je što je čovjek bio tako složen. Svi su tako složeni – ali posebno Sinatra', rekao je redatelj ranije.

zagrljaji, poljupci...

Romantika na Oscarima: Ovi parovi nisu skidali ruke jedni s drugih ni na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju