'bridget jones'

Glume ljubavni par, ali u kakvim su zapravo odnosima Renée Zellweger i Hugh Grant?

19.04.2024 u 06:09

Bionic
Reading

Prije nekoliko je dana potvrđeno da ćemo uskoro gledati i četvrti film o životu omiljene junakinje Bridget Jones. Vraćaju se Renée Zellweger u svojoj najpoznatijoj ulozi te Hugh Grant kao Daniel Cleaver, ali ne i Colin Firth

Godine 2001. gledatelji su upoznali Bridget Jones - simpatičnu, nespretnu, šašavu i emotivnu junakinju s kojom su se brojne gledateljice nebrojeno puta mogle poistovjetiti. Više od dvadeset godina poslije gledat će četvrti film o Bridget, a nakon godina izbivanja u toj ulozi vraća nam se Renée Zellweger!

Kako najavljuje ekipa koja surađuje na projektu, Bridget je sada u 50-ima te se nalazi u ulozi samohrane majke dvoje djece. Da, naš omiljeni Mark, kojeg je glumio Colin Firth, preminuo je, a ona se vraća spojevima te ovaj put i modernom načinu traženja partnera - aplikacijama za spojeve!

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uz nju će i u ovom filmu biti Hugh Grant u ulozi Daniela Cleavera, a poznati holivudski duo ponovno će provoditi puno vremena zajedno.

Surađivali su već u tri filma, no jesu li razvili prijateljstvo ili...?

Doznavši da će ulogu šeptrljave Britanke igrati glumica rođena u Teksasu, Grant navodno nije skrivao razočaranje i zabrinutost, prenose strani mediji. Zabrinutost se činila opravdana jer su, prema njegovim riječima, njezini prvi pokušaji govora britanskim naglaskom zvučali poprilično loše.

Međutim ubrzo su postali pravi prijatelji, a druže se i privatno.

'Volim Renee. Ona je jedna od rijetkih glumica s kojima se nisam posvađao. I jako se dobro slažemo', rekao je Grant, dodavši: 'Još uvijek razmjenjujemo duge mailove. Osobito njezini imaju najmanje 70 stranica i zanimljive stvari, ali ih je prilično teško dešifrirati.'

75. dodjela nagrada 'oscar'

Objavljene su nominacije za Oscare, a ovako su izgledale holivudske ljepotice na dodjeli prije čak 20 godina

Pogledaj galeriju