kupovao drogu?

Ponovno iza rešetaka: Uhićen je Sergej Trifunović

18.04.2024 u 23:48

Bionic
Reading

Srpski mediji pišu kako je glumac priveden nakon što je od poznanika kupio drogu te mu je određeno policijsko zadržavanje

Prema pisanju srpskih medija, večeras je uhićen glumac Sergej Trifunović. Kao razlog uhićenja, navodi se posjedovanje nekoliko grama nedozvoljenih supstanci.

Trifunović je navodno priveden oko 20 sati na Voždovcu i to nakon što je navodno od poznanika kupio drogu te je uhapšen i muškarac koji mu je drogu prodao.

'Kod njega je pronađena izvjesna količina narkotika koja je prilikom hapšenja zaplijenjena', rekli su izvori za srpski Informer, uz napomenu da je obojici određen određeno policijsko zadržavanje.

U listopadu je također završio iza rešetaka. Trifunovića su tada priveli zbog toga što je prije dva dana odbio platiti novčanu kaznu, koja je zamijenjena zatvorskom, pisali su srpski mediji.

Podsjetimo, ovaj glumac je prošlog ljeta dobio jednogodišnju zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske Unije. Do zabrane je došlo zbog nekoliko prekršaja koje je počinio u Splitu.

O novom uhićenju zasad se nije oglasio niti glumac, niti njegovi predstavnici.