SENNA UŠIĆ JOGUNICA

Stiže beba: Jedna od naših najboljih odbojkašica uskoro će postati mama

05.08.2018 u 10:50

Bionic
Reading

U jednu od najpoznatijih velikogoričkih sportskih obitelji uskoro stiže novi član. Naime, najstarija kći bivšeg košarkaša Svena Ušića, koja je bila jedna od naših najboljih odbojkašica, Senna Ušić Jogunica sa suprugom Jurajem čeka prvo dijete

32-godišnja Velikogoričanka Senna Ušić Jogunica jedna je od naših najboljih odbojkašica, koja se nakon godina profesionalnog bavljenja sportom odlučila posvetiti obiteljskom biznisu - vodi tvrtku koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike.

No, ovoga puta slavlje u njezinoj velikoj obitelji nije radi sportskih uspjeha ili dobre prodaje kozmetike, već zbog onog najljepšeg - Senna Ušić Jogunica trudna je i sa suprugom Jurajem Jogunicom čeka prinovu.

  • +16
Poznati na predstavljanju prirodne kozmetike Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ovu vijest Senna je čuvala dugo za sebe i svoje najbliže, a ovih se dana pohvalila i svojim prijateljima, ali i na Instagramu gdje je objavila fotografiju s mora na kojoj pozira sa trudničkim trbušćićem. Ispod fotografije krenule su se nizati čestitke, na kojima se Senna zahvalila.

Sa Jurajem Jogunicom, Senna je u vezi četrnaest godina, a od toga su 11 u braku. Kako je rekla u jednom od intervjua za tportal: 'Prošli smo puno toga zajedno, proputovali cijeli svijet i skrasili se u Hrvatskoj. U mnogočemu smo zajedno sazrijevali i odrastali, a opet smo vrlo različitih karaktera. On je također igrao odbojku i još uvijek aktivno sudjeluje u sportu kao volonter u organizaciji odbojkaških kampova za mlade.'

Dolazak prinove najljepši je mogući poklon za njihov dug i skladan brak.