TORTA OD PRIJATELJICE

Iznenađenje za neprepoznatljivog Gordana Giričeka

21.06.2016 u 19:13

  • +16

Poznati na predstavljanju prirodne kozmetike

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Netipičan, kakav i jest, bivši košarkaš Gordan Giriček proslavio je svoj 39. rođendan na promociji prirodne kozmetike. Giriček je odlučio na svoj dan podržati prijateljicu i odbojkašicu Sennu Ušić Jogunicu koja je nastavila obiteljski biznis, a sportašica ga je iznenadila komadićem torte sa svjećicom kako bi rođendan bio potpun

Otkako se prestao profesionalno baviti košarkom, Gordan Giriček se i povukao iz javnog života te se ne želi medijski eksponirati. Svoje izlaske pomno bira, a osobito one na kojima se pojavljuju i medijski djelatnici. Ipak, promocija obiteljskog biznisa s prirodnom kozmetikom odbojkašice Senne Ušić Jogunice, natjerala ga je sinoć da dođe u zagrebačku galeriju Velvet, unatoč tome što mu je bio rođendan.


Senna Ušić Jogunica iznenadila je Gordana Giričeka tortom za njegov rođendan


Gordan Giriček podržao je novi poslovni pothvat Senne Ušić Jogunica

Odbojkašica je Giričeka iznenadila za rođendan donijevši mu krišku torte sa zabodenom svjećicom, a što je bivši košarkaš zaželio ugasivši je, nije poznato. Prijateljstvo ovih dvoje sportaša ne čudi, budući da je otac Senne Ušić Jogunice, Sven Ušić, košarkaški trener i bivši košarkaš, a i Senna i Giriček su dio svoje sportske karijere proveli u turskim klubovima - Gordan Giriček u Fenerbahçe Ülkeru, a Senna Ušić Jogunica u Eczacıbaşı Istanbulu.

Gordan Giriček bio je jedan od najuspješnijih hrvatskih košarkaša koji je čak igrao u NBA ligi, a svoju profesionalnu karijeru završio je prije šest godina nakon ozljede i operacije kuka. Prestankom igre, Giriček se posvetio nekim drugim hobijima, kao što je sviranje gitare pa je zbog toga čak osnovao bend 'Blank' s kojim je imao i nekoliko javnih svirki, a po gradskim kuloarima govori se kako je u posljednje vrijeme navodno počeo trenirati boks.


Gordan Giriček nakon košarkaške karijere više vremena provodi s kćerkom Larom


Kćerku Laru je Gordan Giriček dobio u braku s Natašom Gulan

U medijima je, osim zbog sporta, bio prisutan i zbog burnog razvoda od Nataše Gulan s kojom ima dvanaestogodišnju kćer Laru. Iako mu je razvod ostavio gorak okus, nikada nije krio koliko je sretan što nakon prestanka karijere može napokon više vremena provoditi sa svojom mezimicom. O njegovu ljubavnom životu posljednjih godina ne zna se mnogo, osim da je neko vrijeme bio u vezi s kolumnisticom Andreom Andrassy, iako njih dvoje svoju vezu nisu nikada potvrdili, ali ni demantirali.


Nakon košarkaške karijere započeo je glazbenu te osnovao bend



Gordan Giriček i Andrea Andrassy navodno su kratko bili par

Petar Glebov/PIXSELL

395863,394967,362020,356369