ZA NAŠE NAJmLAĐE

Stigao je Nicktoons, novi dječji kanal za korisnike Hrvatskog Telekoma

14.07.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Nicktoons, potpuno novi animirani TV kanal pun je zabave i avanture, a od 14. srpnja dostupan je korisnicima Hrvatskog Telekoma. Nicktoons program emitirat će izbor najpopularnijih animiranih serija i novih nikad prije viđenih emisija produciranih u Nickelodeonu, jednom od najpopularnijih dječjih kanala u cijelom svijetu

ViacomCBS, vlasnik i operator vodećih zabavnih brendova, poput Nickelodeona, MTV-ija,I Paramounta, pokreće novi TV kanal za djecu u Hrvatskoj, od 14. srpnja korisnici Hrvatskog Telekoma moći će gledati najnoviji dječji kanal Nicktoons. Nicktoons donijet će pomno izabrane animirane serije, kao i nove emisije specijalno napravljene za djecu od 4 do 10 godina. Sav program na Novom kanalu Nicktoons bit će lokaliziran na hrvatski jezik.

  • +3
Nicktoons dječji kanal Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nicktoons, trenutno gledan u gotovo 90 milijuna domova u 29 zemalja svijeta, je pravi animirani kanal za djecu, koji nudi širok spektar legendarnih Nickelodeon serija, poput Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob SquarePants, Alvin and the Chipmunks, The Loud House, The Casagrandes, Kung Fu Panda: Legend of Awesomeness, Avatar: The Legend of Aang, and Penguins of Madagascar.

Nicktoons kanal dostupan je korisnicima u Proširenom paketu MAXtv-a.

Nicktoons će također premijerno predstaviti nove animirane serije poput Dorg van Dango, Ollie's pack ili Lego Jurassic World i još mnogo toga.

'Sadržaj za djecu jedan je od najtraženijih', komentirali su Gábor Harsányi, VP, generalni direktor ViacomCBS Networks CEE, Austrije i Švicarske. 'Nicktoons će pružiti gledateljima još veći izbor koji će se savršeno nadopuniti u našu ponudu kanala uz Nickelodeon i Nick Jr.'