ŽARE OTKRIVA:

Stanija može pojesti slona za ručak i devu za večeru

17.04.2012 u 15:37

Bionic
Reading

Survivorica Stanija našla se u žaru borbe s Radovanom i Žaretom, a nagrada je bila povratak u buduće, ujedinjeno pleme. Vatrena Stanija bila je spremna na sve radi pobjede, no Žare ju je razočarao – nije ju pustio da pobijedi

Svađe i vatrene iskrice u Kostarici frcaju na sve strane, a prijateljstva se jako brzo sklapaju i još brže pucaju. Stanija se borila protiv Radovana i Žareta za povratak u buduće, ujedinjeno pleme i te je čak obećala Radovanu da će mu dati ključ od stana u L. A.-u kao i ključeve od auta samo da je pusti da pobijedi kako bi se uspjela vratiti i boriti se do kraja.
Žare je u jednome trenutku obećao Staniji kako će je pustiti da pobijedi, no na karaju ju je iznevjerio, a to ju je jako razljutilo. Žare joj je poslije rekao kako je sve to igra i da ga ne smije shvaćati ozbiljno.

Ljutita Stanija prošetala se plažom s Miom te joj rekla što je sve muči. Stanija priznaje da se priklonila Miji, jer su se udružili Jelena i Žare i Aleksandra i Radovan. Stanija trača Jelenu i Žareta koji ostatku plemena nisu htjeli dati školjke koje su ulovili. Jelena i Žare su po cijele dane zajedno, a Mia i Stanija komentiraju kako imaju još jedan ljubavni par na otoku. Mia reče da imaju dva, a to su Jelena i Žare.

Žare pak otkriva što doista misli o Staniji: 'Ona to može smatrati konfliktom, kao što ja smatram da Stanija može pojesti slona za ručak i cijelu devu za večeru. Mislim, to nije nikakva tajna. Stanija može pojesti cipele.'

Novu epizodu 'Survivora' možete gledati u utorak u 21,40 na RTL-u.