UTRKA ZA 90 TISUĆA KUNA

Stanari do petka bez osnovne higijene

23.11.2008 u 18:00

Bionic
Reading

Nema tuširanja, nema pranja zubi, nema pranja ruku ni skidanja šminke, nema plivanja u bazenu, stajanja na kiši i bacanja u jezero. Tko izdrži dijeli nagradu od 90 tisuća kuna

BigBrother je pred stanare postavio možda najteži zadatak dosad. Ponudioim je iznos od devedeset tisuća kuna koje će osvojiti najprljaviji.

Od danas pa sve do petka, stanari ne smiju obavljati najosnovnijehigijenske radnje, odnosno sve što uključuje pranje vodom. Da stvarbude još gora, BB im je uredio samo jednu spavaonicu u kojoj spavaju naspojenim madracima jedni do drugih kao sardine.

Iako su svi do jednog prilikom čitanja pisma u čudu uzvikivali:'Ajme!', 'Jao!', 'Fuj!', 'Nema šanse!', na kraju su se svi odlučili nanemilosrdnu borbu koja obećava ne tako mali iznos novca.



U startu su svi jednaki: svatko od stanara trenutačno ima deset tisuća kuna koje može izgubiti ako prekrši pravilo nepranja. Usto, prljavi stanari smiju igrati i prljavije. Dopušteno im je prijaviti stanara koji im toliko smrdi da to ne mogu izdržati te ga tako izbaciti iz utrke.

U razmišljanju što će i kako će, stanari su u smijehu zaključili da među pobjednicima sigurno ostaje Saša, koji je i sam izjavio da tako nešto njemu nije novost. Najsmješnije je od svega jest to da su se stanari već počeli svađati oko toga tko će prati suđe, jer to je, naime, jedina dopuštena radnja koja uključuje vodu.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu