SLAVLJE KOD KOSTELIĆEVIH

Sretnu vijest potvrdio je Ivica: Janica Kostelić rodila drugo dijete

26.09.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Naša najbolja skijašica svih vremena Janica Kostelić nakon sina Oskara rodila je drugo dijete, no o bebi se, barem za sada, ništa ne zna

Kako doznaje magazin Story, naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete, a njezin sinčić Oskar postao je stariji brat. Vijest je za Story potvrdio ponosni ujak Ivica Kostelić, i sam otac četvero djece.

Na čestitkama je, kako pišu, zahvalio, no o detaljima poroda i je li njegova sestra ovoga puta rodila djevojčicu ili dječaka nije želio govoriti.

Baš kao i prvu trudnoću, i ovu je Janica čuvala za blizak krug ljudi. Da je ponovno trudna, doznalo se u srpnju, a sve informacije stizale su 'na kapaljku'.

Ljeto je provela uživajući sa sinom Oskarom i partnerom na otocima Braču i Visu. Janica nikada nije krila koliko se želi ostvariti kao majka, osobito kada je njezin brat Ivica sa suprugom Elin dobio prvog sina.

  • +5
Janica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Janica je od samog početka iznimno vezana uz svoje nećake i nećakinje - Ivana i Leona te blizanke Janu i Katu. 'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', govorila je bivša skijašica prije 10 godina, a onda joj se početkom 2019. napokon ostvarila najveća želja.

Rođenje sina Oskara za nju je bilo ostvarenje svih snova te se zbog njega povukla iz javnog života, a napustila je i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.