VESELI SE TOME

Pokazao detalje luksuznog stana u centru Zagreba: Vlaho Arbulić već naveliko gušta u zimskom ugođaju

13.10.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Glazbenik i model prije godinu dana se pohvalio netom renoviranim stanom u kojem živi s dugogodišnjom partnericom, 43-godišnjom Tatjanom Dragović. Tu i tamo u svojim objavama na Instagramu otkrije djelić njihove idile

Ovog puta Vlaho Arbulić je snimio dnevni boravak u kojem dominiraju veliki stol s mramornim uzorkom i nekoliko svijetlosivih stolica, televizor velikog zaslona i otvoreni zidni kamin, kojem je Konavljanin posvetio posebnu pažnju.

Stan je uređen minimalistički, s bijelo obojenim zidovima i namještajem modernih linija, a za uređenje je zaslužan dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja. Dok su ga renovirali, Tatjana Dragović i njezin odabranik živjeli su u bivšem stanu Tatjanine najbolje prijateljice Sanje Duggan na Zrinjevcu.

Inače, glazbenik je u rodnom kraju, u Konavlima, počeo graditi kuću jer se želi jednog dana, kada bude u mirovini, vratiti živjeti tamo odakle su mu korijeni i gdje nalazi mir. Ne krije da je vječno zaljubljen u komad zemlje na kojoj je odrastao te da njegova partnerica možda i više nego on želi život izvan gradske vreve.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Nastojim dobro razumjeti sebe i svoje potrebe jer smatram to preduvjetom da bih mogao kvalitetno voljeti druge ljude. Kažem kvalitetno, jer svašta danas nazivamo ljubavlju. I kada kod nekog zapravo volimo samo ono što ne dira naše rane, kada volimo s nerealnim očekivanjima i kada volimo bez davanja prostora drugima da budu ono što jesu. Ljubav je evolucija', ispričao je ranije za tportal.