STIŽE JOŠ JEDNA BEBA

Sretne vijesti za obitelj Todorić: Ivan i Milica čekaju treće dijete

09.05.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Dvije godine nakon što su dobili drugo dijete, Milica i Ivan Todorić mogu se pohvaliti radosnim vijestima. Njihova obitelj postat će bogatija za još jednog člana. Supruga Ivana Todorića, najmlađeg sina Ivice Todorića, trudna je treći put

Radosne vijesti stižu ovih dana iz obitelji Todorić, a sve je putem Instagrama otkrila ponosna teta i starija sestra Ivana Todorića, Iva Todorić. Ona je naime objavila fotografiju šogorice Milice Todorić i otkrila da je trudna treći put.

‘Zahvalna što ću šesti put postati teta’, napisala je Iva pored fotografije sa splitske rive, na kojoj s njom i Milicom pozira bivša Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić.

Inače, Milica i Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića, već imaju dvoje djece. Prvo su 2017. dobili sina, kojem su dali ime Vid, a onda je 2020. na svijet došla kći Arija.

Ivan i Milica Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nekadašnja srpska manekenka Milica Mihajlović i Todorić zajedno su 11 godina, upoznali su se 2009. godine u New Yorku - ona je tada nosila modnu reviju, a on boravio poslovno u tom gradu. Romansu su brzo počeli, no svoju ljubav zasad nisu odlučili okruniti brakom.