IZVAN HRVATSKE

Sreća u troje: Obiteljska idila Marija Valentića

23.01.2019 u 10:47

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život nastoji zadržati za sebe i ne želi se previše eksponirati, tu i tamo se svojim pratiteljima voli pohvaliti avanturama, a nerijetko i sa svojim sinovima. Mario Valentić i majka njegovog drugog sina Ljiljana Mikić zajedno su se uputili u Italiju i na Maltu, a ona je pokazala kako izgledaju njihovi idilični trenutci

Poznati domaći fitness trener, promotor zdravog načina života i glumac bio je učitelj skijanja u Kreischbergu, a društvo mu je pravio stariji sin Niko. Mario Valentić nakon radnog zimovanja s majkom sinčića Noe i njegovom mamom Ljiljanom Mikić otišao je na drugi dio odmora.

Iako nikad ne objavljuje fotografije sa ženom koja mu je rodila sina, koji još nema ni punih godinu dana, a ista situacija je i s njom, lijepa menadžerica zagrebačkog hotela nije odoljela a da ne podijeli djelić njihove zajedničke sreće.

Bivši Mister turizma, koji je sa zadnjim danom kolovoza napunio 38 godina uživa u točinstvu što se da zaključiti i po objavama na njegovim društvenim mrežama. Krajem studenog dobio je epizodnu ulogu u seriji Nove TV - 'Na granici'.

'Drago mi je da sam se vratio glumi. Kada sam vidio da imam lik stripera iz Udbine, odmah sam znao da će to biti sjajno i da ću se odlično zabaviti. Mislim da sam to dobro odradio', ispričao je tada Mario koji je otkrio da mu je želja da se opet vrati na televiziju.

  • +5
Mario Valentić Izvor: Profimedia / Autor: Promo