KIM VERSON O FINALU HTZ-A

Spremna sam i dat ću sve od sebe, pa što bude!

04.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Srednjoškolka koja je zadivila Hrvatsku svojim glasovnim sposobnostima u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' otkrila nam je da 'sva pozitivno titra' uoči finala

'Imam tremu, ali onu pozitivnu. Kad se postavi pitanje tko će pobijediti, Vilibald Kovač ili ja, zanimljivo je da nemam ama baš nikakav predosjećaj. Bit će što bude!', za tportal.hr je uoči finala HTZ-a rekla Kim Verson

U subotu će tjedni iščekivanja biti iza nje, a sada je još sigurnija da je glazba ono što će joj obilježiti život. 'Zavoljela sam svjetla reflektora i želim i dalje pjevati, to je moja najveća strast. Rock balade, pop rock, jazz i blues vrste su glazbe kojoj sam najsklonija i nikad ne bih mogla pjevati ništa što nije kvalitetno. Kojom ću se glazbom baviti, još ne znam pouzdano, ali sam 100 posto sigurna da ću i nakon ovog showa nastaviti pjevati', rekla je Kim.

S jedne strane, sretna je što se nakon subote vraća u svoju svakodnevicu jer tjedni iza nje bili su naporni. Ipak, kaže, nedostajat će joj mnoštvo događanja oko showa, kao i dragi ljudi koje je upoznala.

'Sudjelovanjem u showu puno sam naučila, drago mi je da sam sve to proživjela. Naučila sam štošta o pjevanju, ali što mi je također važno, i kako sve to funkcionira iza bine', kaže hrabra finalistica.

U kući s dečkima bilo joj je, kaže, okej, bilo je i neslanih šala i zezanja, ali ništa ozbiljno i nikome ništa nije zamjerila. Od natjecatelja koji su ispali, najdraži su joj Adrijana i Petar.

O planovima za budućnost Kim je rekla: 'Naravno, škola je na prvom mjestu, tek sam završila drugi srednje. No uz to sam otvorena i za ponude što se tiče glazbene karijere, ali razmotrit ću ih tek kad stignu.'

Za subotu je, kaže, spremna te od srca pozdravlja sve koji je podržavaju, prijatelje, navijače, Šibenčane i, naravno, njezine Novogradišćane!