novi izazov

Spremna je: Karmela Vukov Colić najavljuje svoju novu kazališnu avanturu

05.05.2021 u 14:44

Bionic
Reading

Prije dvije godine voditeljica je zaigrala u hvaljenom mjuziklu 'Menopauza' koji je po predlošku nastalom na Broadwayu, režirala Nina Kleflin. Karmela Vukov Colić je dobila odlične kritike na račun svoje vesele, slobodoumne, hipijevske uloge, a sad se sprema za novu

Sudeći prema fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama, Karmela Vukov Colić opet će glumiti sa Sanjom Doležal, a osim nje bit će tu i Mirna Medančić Stepinac, Zdenka Kovačiček i Matija Prskalo.

'U kompletu i spremne za daske koje život znače. Stižemo!', najavila je voditeljica. Još nije poznato o kakvoj je predstavi riječ, ali opet će je režirati Nina Kleflin. Karmelini sljedbenici su, ako se pogledaju komentari koje je dobila, s veseljem prihvatili njezin novi angažman.

Karmela je ranije ispričala da joj je kad je Nina Kleflin ponudila ulogu u 'Menopauzi', došlo da je nasred grada zagrli i izljubi od sreće. Bilo je to nešto novo, što je od nje tražilo sasvim drugačiji angažman od onog kojim se bavila zadnjih 30-ak godina. Glumiti, pjevati pred publikom, zapamtiti sve koreografske korake, iziskivalo je trud, ali se, rekla je ponosno - sve isplatilo. I ovog puta je počašćena što je dio nove priče. Podsjetimo, pojavila se i u epizodnoj ulozi u seriji 'Crno-bijeli svijet'.

  • +5
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL