NIŠTA BEZ OLIVERA

Karmela Vukov Colić zapjevala u vožnji: Ova ju je pjesma ‘pogodila’ za dobro jutro

23.02.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Kao omiljeno televizijsko lice, koje je sada svoju sreću pronašla u kuhinji i raznim ukusnim receptima, Karmela Vukov Colić iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu kada je 'pustila' glas na Oliverovu pjesmu koja je svirala na radiju

'Kad te zorom, dok krstariš gradom u autu punom knjiga, od pošte do knjižare, pa od knjižare do knjižare, 'pogodi' s radija...' Napisala je to na svom Instagram profilu voditeljica Karmela Vukov Colić i uz to stavila kratku snimku nastalu u automobilu na kojoj je pokazala 'kako ona to radi'.

Naime, nakon što su na radiju pustili očito joj jednu od omiljenih pjesama Olivera Dragojevića, 'Nocturno', Karmela Vukov Colić nije se mogla suzdržati, pa je pustila glas i otpjevala svoje omiljene stihove.

A onda su se krenule nizati pohvale vjernih pratitelja: 'Karmela takva se jednom rada jako pozitivna puna dobre vibre samo tako naprijed', 'Draga pa ti si čudesna..želim ti sretan dan. Pun pjesme i radostan.'

Inače, nedavno se na policama knjižara diljem Hrvatske našla i njezina prva kuharica, nazvana jednostavno 'Kuhinja života', a koja je oduševila sve.

  • +5
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL