žena mekog srca

Karmela Vukov Colić ispričala zgodu koja je raznježila mnoge: 'Naklon do poda, divna gospođo'

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Jedna od omiljenih voditeljica mnogih generacija nakon brojnih fotografija svojih slasnih specijaliteta, uspomena s brojnih putovanja i drugih zanimljivih situacija iz svog života, podijelila je sa svojim pratiteljima i jednu crticu koja je na nju ostavila poseban dojam

Voditeljica koja je prije tri godine dala otkaz na državnoj televiziji i time si spasila zdravlje prilično je aktivna. Priprema novu predstavu, smišlja nove recepte i puna je životnog elana. Evo što je doživjela ovih dana.

'Koliko često na gradskim prometnicama naletite na nepristojne i potencijalno opasne ljude? One koji po Slavonskoj voze cik-cak stišćući nemilice gas, one koji na Vukovarskoj ili Selskoj iz trake za lijevo projure ravno i trube, iznervirani, svima koji se prestrojavaju po propisu? Ili one koji još nisu usvojili da vanjski trak uvijek izlazi iz kružnog toka? One koji galame, pokazuju neke prste, prostače, ponekad i pljunu u vaš prozor (da, i to se događa!)? E, pa, ovo nije priča o njima. Ovo je jedna sasvim druga priča', započela je svoju objavu Karmela Vukov Colić.

  • +5
  • +2

Karmela Vukov Colić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Kakva divna žena - pomislih, uzvraćajući osmijehom, vozačici koja je usporila i ostavila mi mjesta da se uključim u promet na malom, ali glupo sklopljenom raskršću, na kojem se, u vrijeme špice, na lijevo možete uključiti tek na krilima milosrdnog čina nekog od već prisutnih sudionika u prometu. Prošla sam ispred nje, ušuljala se u traku do, onu koja ide ravno, dok je moja dobročiniteljica ostala u traci za lijevo. Sad smo stajale auto uz auto, rame uz rame... Još sam joj jednom mahnula u znak zahvale, a ona uzvratila. Semafor je svjetlio crveno i time priječio prijelazak sljedećeg, velikog i gužvovitog raskršća', opisuje voditeljica koja je odjednom ugledala čovjeka s bijelim štapom.

'Zeleno za pješake se oglasilo i on je polako počeo prelaziti. No to je ono raskršće s puno traka i komadima nogostupa medju njima, i učinilo mi se da gospodin prelazi nekako 'ukoso', izlazeći sa zebre prema prometnom traku. Kakva divna žena - pomislila sam još jednom kad ugledah kako je vozačica iz auta kraj moga dotrčala, uzela gospodina pod ruku i prevela ga preko ceste, a onda se hitro vratila u vozilo. Kakva divna žena! Upalilo se zeleno i mi smo otišle svaka svojim putem. I nisam joj stigla reći - zato pišem: Naklon do poda, divna gospođo', poručila je na kraju objave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!