NA VRHU TOP-LISTA

Spotom 'Kao u snu' Tony Cetinski najavljuje novi studijski album

02.03.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Spot je sniman je na dvije lokacije: u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonyja sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu

Tony Cetinski nastavlja svoj trijumfalni pohod regionalnim top-ljestvicama novim hitom 'Kao u snu' koji je u samo tri tjedna emitiranja, osvojio je srca svih. Publika je ovu skladbu zavoljela na prvu, pa ne čudi što je odmah zasjela na vrh nacionalne liste HR top 40, a nedavno je snimljen i videospot.

Spot je sniman je na dvije lokacije: u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonija sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Ivu Vitić Gameiro i Tomislava Petranovića. Kao i u slučaju prethodnih 'Od trnja do zvijezda' i 'Laku noć', i ovim spotom, Toni je nastavio suradnju s Dariom Lepoglavcem koji potpisuje scenarij i režiju.

Tony Cetinski - Kao u snu (OFFICIAL 4K VIDEO) 2018 Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Divno je kad imaš toliko ljudi, koji također vjeruju u tvoje snove i da je sve moguće. Hvala autoru pjesme Amilu Loji i autoru spota Dariu Lepoglavcu sa cijelom ekipom. Posebno hvala članovima gudačkog dijela zagrebačke filharmonije, kao i baletnim prvacima HNK', istaknuo je Tony. Njegov glazbeni put traje duže od 25 godina, a cijelom ovom pričom Toni pokazuje kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe.

  • +3
Toni Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh koja Tonyja Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

Istodobno sam Toni, prema ocjenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije. U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte:

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar