proživljava strah

Špijunska drama Bondove djevojke: Brata lijepe Ane de Armas optužila tajna policija

08.10.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Mlada glumica u najnovijem filmu o agentu Jamesu Bondu 'Za smrt nema vremena', igra agenticu CIA-je, koja se obračunava s lošim momcima na komunističkoj Kubi, a privatno joj se dogodilo nešto što bi se moglo nazvati 'špijunskom dramom'

Stariji brat 33-godišnje Kubanke Ana de Armas, Javier Casa ispitivala je kubanska tajna policija optužujući ga da je američki agent kao što je to njegova sestra sada na velikom platnu, donosi Sun.

Svemu je dodatno doprinjela Anina uloga, budući da se tajna policija na njezina brata okomila i zbog nje, jer se sumnjalo da bi se glumica iskorištavajući svoju slavu i trenutnu pozornost oko nje zbog novog ifilma, mogla otvoreno izjasniti protiv kubanskog režima.

U studenom prošle godine, Armas je navodno doputovala u Havanu privatnim avionom sa svojim tadašnjim dečkom, Benom Affleckom da bi svom ocu Ramonu, koji je bio na samrti, donijela lijekove. S njima je stigao i njezin brat Javier, koji živi u New Yorku te su svi strahovali da bi ga mogli i uhititi jer je istaknuti član disidentskog pokreta 27N koji je zabranjen na Kubi.

  • +3
Ana de Armas Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Glumica Lynn Cruz je ispričala da joj je Javier rekao kako je aerodrom bio pun kubanskih agenata i da je bilo vrlo napeto. 'Vjerujemo da zbog toga što je bio s Anom i Benovom društvu nisu poduzeli ništa', ispričala je.

Lijekovi koje su mu djeca donijela ipak nisu pomogla Ramonu. Preminuo je nedugo nakon njihovog posjeta, zbog raka prostate. Imao je 60 godina, a na ispraćaj je došla samo Ana. Lynn vjeruje da je Ramonova smrt okidač za Javierovu ljutnju protiv režima.

PAUL BOUKADAKIS

Na njujorškom aerodromu snimljene su prve zajedničke fotografije Ane de Armas i njezinog novog dečka

Pogledaj galeriju