PUTOVANJE IZ SNOVA

Sonja Kovač sa zaručnikom u posebnoj avanturi: Noć su proveli u luksuznom šatoru u američkoj pustinji

30.06.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Naša iskusna travel blogerica Sonja Kovač prije nekoliko je dana otputovala sa zaručnikom na rođendansko slavlje u SAD. Par se zaputio u Las Vegas, a nakon luksuznih hotela red je došao na jednu posebnu avanturu u pustinji

Nakon nekoliko dana u Las Vegasu kada je uživala u brčkanju na bazenu i hladila se od tamošnjih visokih temperatura, Sonja Kovač osmislila je avanturistički izlet u okolici. Par je iznajmio automobil te se nekoliko sati vozio pustinjskim prometnicama dok nisu došli do svog odredišta.

Odabrali su glamping u Arizoni, a Sonja je to najbolje opisala kao ranč usred pustinje u kojem se nudi noćenje u dobro opremljenim šatorima.

'Unutar našeg divnog šatora u srcu Arizone! Proveli smo predivnu noć pod nebom punim zvijezda! Bilo je u najmanju ruku magično', poručila je Kovač uzbuđeno ispod svojih novih Instagram objava, a u kojima je detaljno pokazala kako su se ona i Goran proveli.

Nakon što su se udobno smjestili u svom prenoćištu, blogerica je s voljenim partnerom otišla u jedan lokalni restoran u kojem su nudili svoj specijalitet- rebarca s bbq umakom te live snimku country benda. Na povratku na ranč dočekala ih je romantična scenografija, nebo prepuno zvijezda koje su promatrali prije spavanja.

Naša avanturistica poznala po otkrivanju luksuznih odredišta diljem svijeta otkrila je da joj je ovo bilo jedno od dražih putovanja.