OBLINE U PRVOM PLANU

Može li oskudnije: Sonja Kovač na glamurozni je događaj došla polugola, prekrivena tek prozirnom mrežicom

07.06.2022 u 23:04

Bionic
Reading

Modna i travel blogerica Sonja Kovač za večerašnji je crveni tepih odabrala nesvakidašnje izdanje, kreaciju u kojoj je jedva sakrila sve svoje atribute. No poznata plavuša nije bila jedina. U identičnoj se opravici pojavila još jedna gošća

Crveni tepih Storyjevog Hall of Fame partyja prilika je za brojne domaće zvijezde da zablistaju u svojim najglamuroznijim izdanjima. Pa ipak, neke dame uspjele su iznenaditi svojim odabirima garderobe.

Blogerica Sonja Kovač jedna je od onih koja je željela seksepil staviti u prvi plan na glamuroznom događanju, pa se pojavila u nesvakidašnjoj kreaciji. Na sebi je imala tek body u boji kože i mrežastu svjetlucavu haljinu ispod koje se sve naziralo, pa čak i polugola stražnjica koju je Sonja ponosno istaknula.

Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Iako je mislila da će ovim stajlingom biti unikatna, još se jedna uzvanica opredijelila za izazovnu kreaciju koja više otkriva nego pokriva.

Riječ je o plesačici Pauli Jeričević koja je na crvenom tepihu pozirala s kolegom iz showa 'Ples sa zvijezdama', mladim glumcem Filipom Vidovićem.