opušteno izdanje

Sonja Kovač priznala: 'Još uvijek se ne skidam iz trenirke'

27.05.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Popularnim influencerima koji stalno putuju korona je itekako utjecala na njihovu svakodnevicu. Mnogi su se požalili da ne mogu normalno obavljati svoje aktivnosti i tako zarađivati. Naša uspješna influencerica dane je provodila u Hrvatskoj u sportskom outfitu na koji se očito navikla

U srpnju 2014. Sonja Kovač se Instagram zajednici predstavila fotkom svog psa u vrtu. Danas su taj vrt zamijenili luksuzni hoteli i putovanja, ali i priličan broj obožavatelja. Nekadašnja glumica i manekenka postala je jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica s velikom zbirku sjajnih modnih izdanja koja svakoj ljubiteljici trendova mogu poslužiti kao inspiracija.

Kako redovito svoje modno carstvo puni novim, trendi krpicama rado pokazuje nove komade u kojima osvaja prijestolnice diljem svijeta. No za vrijeme izolacije koju je provela u Hrvatskoj, poput mnogih prilagodila se situaciji te smo je najviše viđali u ležernijim izdanjima. U najnovijoj objavi ističe kako se još uvijek ne skida iz trenirke.

Tijekom karantene samozatajna Bjelovarčanka poznata po čuvanju privatnog života od javnosti, pratiteljima je pokazala više fotografije i video snimaka s dečkom Goranom Mandićem s kojim je proslavila osmu godišnjicu veze. Osim ljubavi preka putovanjima, spojila ih je i strast prema pokeru. Influencerica je ranije otkrila da ju je njezin dragi privukao nježnošću, smirenošću i blagošću te da su 'party zvijeri koje guštaju u intimi svog doma'.