INSTAGRAM VS. STVARNOST

Sonja Kovač pokazala svoju duhovitu stranu: Evo kako doista izgleda poziranje za Instagram

28.01.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Da se zna našaliti na svoj račun, pokazala je na svom Instagram profilu jedna od naših najpoznatijih blogerica i influencerica Sonja Kovač, koja trenutno uživa u Australiji, a upravo tamo nastala je i snimka koja je nasmijala sve

Puna dva tjedna Sonja Kovač provest će u Australiji, a potom i na Novom Zelandu, a cijelo to vrijeme svoje obožavatelje na Instagramu oduševljava fotografijama i Instagram Storyjima koje snima po Melbourneu i Sydneyju.

Ipak, ništa ih do sada nije toliko nasmijalo i oduševilo koliko njezina posljednja snimka, u kojoj je pokazala da ima itekako smisla za humor.

Naime, Sonja Kovač u Sydneyju je posjetila i vjerojatno najpoznatiju Bondi plažu, a kada je već tamo, morala se fotografirati na mjestu gdje se svi slikaju - na rubu bazena kluba Bondi Icebergs koji se nalazi odmah pored mora, a koji je poseban po tome što sami valovi, koji su visoki i poprilično siloviti, ulaze u bazen i tako zapravo rade prirodni protok vode u bazenu.

Upravo tamo stala je i Sonja Kovač i neumorno pozirala svom dečku Goranu Mandiću, koji je, umjesto fotografije, ovoga puta odlučio snimiti video - i nije pogriješio! Zahvaljujući toj dobroj odluci uhvatio je trenutak koji na fotografiji ne bi bio tako dobro uhvaćen. Naime, u trenutku poziranja, u koji se poprilično uživila, pogledala je prema oceanu kada ju je poklopio val i gotovo izbio zrak iz pluća.

  • +7
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Kada pokušavaš ispasti cool', napisala je Sonja pored snimke cijelog događaja, a koji je u sat vremena skupio više od 20 tisuća pregleda.