BUDUĆA MAMA

Sonja Kovač napokon obznanila spol bebe: 'Plakala sam još tri dana nakon ovoga'

31.01.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih influencerica proživljava svoje najsretnije razdoblje u životu. Čeka prvo dijete sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem, a na maštovit način je sa svijetom odlučila podijeliti informaciju čeka li dječaka ili curicu

Sonja Kovač prije koji dan se pohvalila da su napokon saznali spol i da će za nekoliko dana reći svima. U kompletiću nježnih boja, Bjelovarčanka je pozirala s velikim buketom u ruci dok je iznad nje visio natpis 'Hello, baby'.

Ona i njezin dragi snimili su video u kojem se vidi da je ispred njih na stolu bila torta koju su potom razrezali čašama za vino i vidjeli da je ružičaste boje. Tada su po njima počele padati ružičaste konfete i time su otkrili da im stiže djevojčica. 'Plakala sam još tri dana nakon ovoga', napisala je Sonja. Mnogi pratitelji čestitali su joj na dolasku djevojčice koja bi se trebala roditi u lipnju.

Podsjetimo, Sonja se javnosti predstavila kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a otkako se ostvarila kao influencerica putuje svijetom, razgledava prestižne modne događaje, reklamira razne brendovi kozmetike i odjeće. Sad bi joj se se životni prioriteti mogli promijeniti.

  • +3
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX