BEZ GRANICA U AFRICI

Šokantni Big Brother kojim vladaju seks i golotinja

26.09.2013 u 20:09

Bionic
Reading

Ako ste mislili da su reality emisije na našim prostorima kontroverzne, pogledajte što se događa u ovogodišnjem afričkom Big Brotheru – seks, burne emocije i nikakve granice

Zaljubljeni par Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević koji su sudjelovali u posljednjem regionalnom Big Brotheru podigli su popriličnu prašnu u domaćim medijima, no sam pogled na ovogodišnji afrički Big Brother otkriva show s natjecateljima bez ikakvih granica.

Ove godine u afričkoj inačici popularnog reality showa sudjeluju dva para koji su svojim ponašanjem podigli popriličnu prašinu. Učiteljica Betty i njezin partner Bolt u cijeloj BB kući vode ljubav bez imalo suzdržavanja. A za njima ne zaostaje ni drugi par, Beverly i Angelo koji su se strastima prepustili u kadi.

U afričkoj 'Big Brother' kući Nigerijka Beverly i Južnoafrikanac Angelo su već 67 dana i nadaju se da će barem jedno od njih dvoje osvojiti glavnu nagradu. Nakon što su nježnosti razmjenjivali po cijeloj kući, par je napunio kadu, skinuo sve krpice sa sebe i onda su potegli i razgovor o braku nakon izlaska iz showa, ubrza nakon toga nesputano su se prepustili strastima.

Učiteljica iz Etiopije Betty i njezin partner Bolt od prvoga dana ne odvajaju se jedno od drugoga. Svaku večer dijele postelju i nesputano se prepuštaju strastima.