SLAVNE OBLINE

Početak njezine karijere: Sofia Vergara još je jednom oduševila seksi fotografijom iz 90-ih

06.11.2020 u 15:46

Bionic
Reading

Prije nego se probila u Hollywoodu, Sofia Vergara zarađivala je kao model u Miamiju, a potom Los Angelesu. Tamo je stigla iz rodne Kolumbije u kojoj je planirala postati stomatologica. Međutim, život ju je odveo u posve drugačijem smjeru

Da joj se život posložio kako je planirala, te da je dala posljednju godinu studija stomatologije u rodnoj Kolumbiji, svijet vjerojatno ne bi ni znao za nju. Nikada ne bismo imali prilike upoznati famoznu i atraktivnu Sofiju Vergaru, danas jednu od najplaćenijih televizijskih glumica na svijetu.

Tih davnih 90-ih, mlada Sofia stigla je bez plana u Miami, kao i većina drugih iz Južne Amerike. Želja za boljim životom od onoga koji je imala u Kolumbiji, tjerala ju je prema naprijed. Nije brzo trebalo da se među brojnim Amerikankama, istakne svojom latino ljepotom, izazovnim atributima.

Ubrzo je postala vrlo tražen model u brojnim reklamnim kampanjama, od čega najviše onih koje ističu i slave žensko tijelo. Tako u svojoj kolekciji fotografija iz starih dana ima mnoge golišave fotke, kada se u ranim 20-ima probijala na scenu.

Sada je putem Instagrama pokazala jednu od takvih, te naprosto zadivila svoju brojnu publiku i obožavatelje. 'Miami 90-ih', napisala je ispod fotografije na kojoj pozira uz zalazak sunca pored obale, a u prvom planu su njezine bujne grudi i vitka figura u bijelom kupaćem kostimu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#tbt2000s Los Angeles🌵🌵

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Inače, Vergara nije tipična mršavica nego žena koja ponosno nosi sve svoje obline i uvijek je isticala kako su je upravo one dovele do samog vrha u televizijskom poslu.

'Oduvijek sam imala takvu figuru i brz metabolizam. Nikada nisam patila zbog težine kao neke moje prijateljice. Sada kada sam starija samo moram svoje tijelo održavati zdravim', rekla je nedavno zgodna glumica.