SRODNE DUŠE

S njim je pronašla istinsku ljubav i sreću: Sofia Vergara slavi petu godišnjicu braka

23.11.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Kolumbijska glumica Sofia Vergara iza sebe ima brojne propale veze i neuspjeli brak, ali otkako je prije pet godina uplovila u bračnu luku s glumcem Joeom Manganiellom, ne krije koliko je sretna i ispunjena

'Sretna peta godišnjica. Volim te', jednostavno je, kratko i iskreno poručila svom današnjem suprugu glumica Sofia Vergara prisjetivši se najbitnijih trenutaka sa spektakularnog vjenčanja.

Najplaćenija televizijska glumica slavni važnu godišnjicu braka sa stasitim glumcem kojeg publika pamti po brojnim akcijskim scenama iz filmova.

Seksepilna 48-godišnjakinja upravo je u pet godina mlađem pronašla sve za čime je tragala dugi životni period. Podsjetimo, Joe i Sofia prije točno pet godina na današnji dan izrekli su jedno drugome sudbonosno 'da' na raskošnoj ceremoniji u Los Angelesu pred skoro 400 uzvanika.

Zablistala je toga dana u po sebi krojenoj vjenčanici dizajnera Zuhaira Murada koja je obilovala čipkom. Osim veličanstvene haljine, Vergara je toga dana posebno željela ukrasiti salu za vjenčanje pa je stvorila pravu cvjetnu bajku. Osim božura, ruža i bijelih ukrasnih girlanda od sitnog cvijeća, glumica je u svom buketu nosila bijele orhideje.

  • +3
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: PictureLux / The Hollywood Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

O svojoj ljubavi Sofia i Joe vrlo su često javno govorili, naglašavajući koliko se vole. Zaljubili su se na prvi pogled, a upoznali na jednoj službenoj zabavi kada je ona još bila zaručena za Nicka Loeba. Iza sebe ima i propali brak s Joeom Gonzalezom s kojim dijeli danas 28- godišnjeg sina Manola.