u Los Angelesu

Snimljeni u izlasku: Sofia Vergara obnovila vezu s bogatim kirurgom

05.02.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Iako je nedavno otkrila kako ne želi 'dejtati' s mlađim muškarcima, Sofia Vergara očito je progledala kroz prste kirurgu Justinu Salimanu s kojim je izlazila nakon rastave braka. Iako se govorkalo o njihovom prekidu, 51-godišnja Vergara uočena je u izlasku s 49-godišnjakom

Glumica Sofia Vergara predstavlja se kao ponovno single, no čini se kako veza s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom još uvijek nije gotova. Unatoč glasinama o prekidu koje su kružile početkom siječnja, par je prije nekoliko dana snimljen u noćnom izlasku potaknuvši brojna pitanja o statusu njihove veze.

Nakon što je odradila veliku promociju svoje nove serije 'Griselda' u kojoj je surađivala sa streaming gigantom Netflixom, glumica se vratila u Los Angeles, a tamo ju je dočekao zagrljaj markantnog kirurga s kojim je izlazila nakon rastave braka s Joeom Manganiellom.

Vergara i Justin Saliman snimljeni su na Beverly Hillsu nakon što su večerali u poznatom restoranu Cipriani, omiljenom mjestu brojnih poznatih.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Između Justina i Sofie još uvijek postoji iskra, ali Sofia voli da je smatraju slobodnom i spremnom se družiti, ne želi se nagoditi ni s kim, čak i ako postoji nevjerojatna veza s Justinom', otkrio je jedan izvor za DailyMail.

S obzirom da je od rane mladosti vrlo atraktivnog izgleda te su je dječaci gledali još otada, glumica dobro zna kako privući pozornost i istaknuti svoje atribute pa je te večeri zablistala u čipkastom korzetu bez naramenica u kombinaciji sa svilenim hlačama, odgovarajućim crnim balonom i platformama s petom.