ŠTO SE DOGODILO?

Snimka Messijeve supruge koja je otrčala u susret krivom nogometašu postala je hit

27.08.2023 u 22:23

Bionic
Reading

Antonela Roccuzzo, lijepa supruga Lionela Messija, vrlo je samozatajna te nerado istupa u javnosti, no sad je postala zvijezda Twittera zbog neobične pogreške

Zgodna Argentinka koja se bavila modelingom, sudeći prema snimci koja je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, svog je supruga Lea Messija, 'zamijenila' s njegovim kolegom iz momčadi, Jordijem Albom.

Naime, nakon pobjede Inter Miamija protiv Cincinnatija u polufinalu US Open kupa, Antoneli Roccuzzo, dogodila se nevjerojatna pogreška.

Umjesto svojem suprugu, Antonela je potrčala u zagrljaj njegovom suigraču Jordiju Albi i zamalo ga je poljubila prije nego što je shvatila da to nije Messi.

Dakako, snimka se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, a svi su se pitali što se dogodilo.

'Je li moguće da je zamijenila supruga za Albu?', 'Zaboravila je staviti leće?', glasile su neke od bezbrojnih reakcija s Twittera na neobičnu pogrešku.

Leo koji je ove godine odlučio nastaviti svoju karijeru u američkom klubu Inter Miami i Antonela u sretnom su braku već šest godina, te su ponosni roditelji tri sina.

Iako je par zajedno dugi niz godina, još dok su bili tinejdžeri, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini.

Inače, na njihovom raskošnom vjenčanju bili su mnogi poznati uzvanici poput Neymara, Luisa Suáreza i Gerarda Piquéa.