četvrti nastavak

Snimanje počinje već na proljeće: Dolazi novi film o Bridget Jones

29.02.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Bridget Jones vraća se na velika platna, a snimanje četvrtog nastavka počinje u svibnju, 23 godine nakon izlaska prvog filma iz serijala, pišu britanski mediji

Dvostruka dobitnica Oscara Renee Zellweger vratit će se u glavnu ulogu temeljenu na bestselleru Helen Fielding, a očekuje se da će se vratiti i Colin Firth i Hugh Grant, koji su u prethodnim filmovima glumili Marka Darcyja i Daniela Cleavera.

Film će se navodno temeljiti na romanu Fielding iz 2013. 'Bridget Jones: Mad About The Boy', koji istražuje Jones kao 51-godišnju samohranu majku dvoje djece, koja istražuje društvene mreže i aplikacije za upoznavanje.

Zellweger navodno traži dom u kojem će živjeti sa svojim partnerom, Antom Ansteadom, dok radi na filmu.

'Očekuje se da će groznica Bridget Jones zahvatiti London ovog proljeća', rekao je izvor povezan s filmom za The Mail On Sunday te dodao: 'Snimanje se već planira i sva je pretprodukcija spremna.'

Novi film dolazi osam godina nakon trećeg nastavka 'Beba Bridget Jones' (2016.) u kojem je Bridget u 40-ima i odlučila je fokusirati se na svoju karijeru. Međutim, saznaje da je trudna, ali nije sigurna tko je otac. U ljubavnom je trokutu s Markom (Colin Firth) i Jackom (Patrick Dempsey).

Na kraju se Bridget udaje za Marka i otkriva se da je on otac njezina djeteta.

U ŠETNJI BEZ ŠMINKE

Kao da nije holivudska faca: Renee Zellweger ne zamara se komentarima

Pogledaj galeriju