IZNENADaN ODLAZAK

Smrt Raya Liotte šokirala je mnoge kolege, a posebno emotivno od njega se oprostio Robert De Niro

27.05.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Glumac Ray Liotta preminuo je sinoć u dobi od 67 godina u Dominikanskoj Republici tijekom snimanja novog filma. Smrt glumca kojeg pamtimo iz legendarnog gangsterskog filma 'Dobri momci' šokirala je cijeli Hollywood koji se sada oprašta s njim, a posebno emotivno na to je reagirao Robert De Niro

Robert De Niro i Ray Liotta proslavili su se zajedničkim angažmanom u filmu 'Dobri momci' i od tada su vrlo bliski, stoga je Liottina iznenadna smrt jako pogodila njegovog kolegu.

'Napustio nas je premlad. Jako me pogodio njegov odlazak', rekao je za američke medije 78-godišnji De Niro.

Ništa manje tugu nije skrivao redatelj David Chase, autor 'Sopranosa', kazavši: 'Ovo je ogroman, neočekivani šok. Bilo mi je drago da sam imao prilike surađivati s njim na projektu 'Svi sveci mafije''.

'Nevjerojatno sam tužna što sam saznala ovakve vijesti o svom Rayu. Gdje god se nađem u svijetu, ljudi mi prilaze i govore da im je film 'Dobri momci' najdraži. Potom mi postave pitanje koji mi je najdraži dio stvaranja tog filma, a ja uvijek odgovaram - rad s Rayom Liottom', rekla je pak Lorraine Bracco, glumica koja je u kultnom filmu igrala njegovu suprugu.

Kolega Josh Brolin nije krio šok i nevjericu. 'Prijatelju moj, zašto si nas napustio tako brzo i nenadano? Mnogo ćeš mi nedostajati i mislit ću na tebe', rekao je.

Američka glumica Jamie Lee Curtis objasnila je da joj je rad s Liottom ostao zauvijek urezan u pamćenje te da je bio veliki čovjek i glumac.