uloga je kriva

Slavni Turčin ima novi imidž koji je mnoge razočarao: 'Što si napravio od sebe?'

08.04.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca koji je domaću publiku osvojio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' godinama slovi kao jedan od najljepših muškaraca na svijetu. Često zbog uloga mijenja izgled, a najnoviji imidž ne sviđa se njegovim fanovima

Markantni 36-godišnji glumac objavio je selfie kojim je izazvao mnoštvo negativnih komentara. Obožavateljice fatalnog Turčina ne skrivaju razočaranje njegovim 'lookom' koji nosi već neko vrijeme zbog serije koju trenutno snima. Ranije je Burak Özçivitizjavio da bi 'zbog uloge učinio sve smršavio, udebljao se, promijenio frizuru i napravio što god je potrebno jer je to dio posla i umjetničkog stvaranja'.

'Što si to napravio od sebe?’, 'Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. Izgubio si svu seksepilnost i ljepotu koju si imao', 'Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih’, samo su neki od komentara koje je zaradio na račun najnovije objave.

Inače, glumac je prošle godine sa svojom suprugom Fahriye Evcen prolazio bračnu krizu, ali par je očito uspio izgladiti nesuglasice budući da joj je posvetio nježnu objavu za Valentinovo ove godine. Prema pisanju turskig medija, nedavno se suočio s teškim optužbama da je zlostavljač.

  • +3
Burak Özçivit Izvor: Profimedia / Autor: naa / Mavrixphoto / Profimedia