najteži životni period

Zvijezda turskih sapunica u problemima: Prijete mu kriminalci, a i brak mu je na klimavim nogama

12.02.2020 u 11:33

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana Burak Özçivit, kojeg domaća publika pamti po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', i njegova supruga Fahriye Evcen žive u strahu jer su im navodno pripadnici kriminalnog miljea zaprijetili otmicom de­se­to­mjesečnog sina Karana

Burak Özçivit i Fahriye Evcen su omiljeni i po mnogima najatraktivniji turski glumačko-bračni par, a obožavatelji s velikim zanimanjem prate svaki njihov korak. No sad su se našli u problemima zbog luksuzne vile, koju je glumac kupio nedaleko od Istanbula, a za koju je bio zainteresiran pripadnik kriminalnog miljea koji je tu vilu htio kupiti po svaku cijenu. Glumcu su zaprijetili da otmicom sina. Zbog toga je unajmio tjelohranitelje bez kojih se više nikud ne kreće.

Privatni problemi odrazili su se i na njegov posao. Navodno nema koncentracije i zaboravlja tekst pa više puta ponavlja scene na snimanju nove serije 'Kurulus: Osman' gdje glumi osnivača Osmanskog Carstva.

View this post on Instagram

10.bölüm fragman @kurulusosman

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

U posljednje vrijeme turski mediji pisali su i o tome kako mu ni u braku ne cvjetaju ruže jer ga je 27-glumica Neslihan Atagül s kojom je glumio u seriji 'Bit ćeš moja' optužila da joj se udvarao tijekom snimanja.

Burak i prelijepa Fahriye u braku su od 2017. godine, a da postanu roditelji bila im je jedna od najvećih životnih želja što su isticali u brojnim intervjuima. 34-godišnji miljenik žena, kojeg je domaća publika imala prilike upoznati kao Bali Bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', bio je prisutan porodu. Svom nasljedniku Burak je otvorio Instagram profil, ali je odustao od njega kad su ga turski mediji optužili da planira zarađivati na sinu.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on