MNOGE SU RAZNJEŽILI

Pljušte čestitke obožavatelja: Omiljeni Bali-beg ponovno slavi

01.07.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Premda su tamošnji mediji pisali o trzavicama u braku slavnog para, nikad sretniji 34-godišnji glumac kojeg hrvatska publika najbolje poznaje kao Bali-bega iz serije 'Sulejman veličanstveni' Burak Özçivit i njegova supruga Fahriye Evcen proslavili su svoju drugu godišnjicu braka. S tom viješću su se pohvalili, a gdje drugdje nego na društvenim mrežama

Turski glumac Burak Özçivit kratkom porukom i kolažem fotografija s vjenčanja na svom Instagram profilu s obožavateljima podijelio da slavi drugu godišnjicu braka sa suprugom Fahriye Evcen te je raznježio mnoga srca svojih obožavateljica.

Lijepa glumica mu je u komentarima ostavila poruku: 'Moj suprug, moje srce, moj životni suputnik'. Oduševljeni pratitelji su im uputili brojne čestitke i lijepe želje povodom njihovog velikog dana.

View this post on Instagram

29.06.2017 ❤️2.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Godišnjice braka na svom se profilu na Instagramu podsjetila i Fahriye. 'Uvijek me gledaj tako. Volim te', poručila je svom suprugu.

Par je sredinom travnja dobio sina, koji je na svijet došao ranije nego što je očekivano budući da je službeni termin bio 20. travnja.

  • +2
Burak Özçivit Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL