CHERYL COLE I LIAM PAYNE

Slavni par potvrdio: Nakon dvije i pol godine veze ljubavi je došao kraj

02.07.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Iako se činilo kako će probleme u svojoj vezi 35-godišnja Cheryl Cole i njezin 11 godina mlađi dečko Liam Payne uspjeti riješiti, to se na kraju nije dogodilo. Nakon dvije i pol godine ljubavne veze, tijekom koje su dobili i sina Beara, britanska pjevačica i nekadašnja zvijezda boy benda One Direction objavili su razlaz

Putem svojih službenih Twitter profila, 1. srpnja točno u 14 sati i 45 minuti britanska pjevačica Cheryl Cole i nekadašnja zvijezda boy benda One Direction, Liam Payne, svojim su obožavateljima objavili da je njihovoj ljubavi, nakon dvije i pol godine veze, došao kraj.

'Tužni smo što moramo objaviti tešku odluku koju smo donijeli - da smo odlučili krenuti svatko svojim putem. I dalje jedno drugoga neizmjerno volimo, jer smo obitelj. Bear je centar našeg svijeta, stoga vas molimo da poštujete našu privatnost kako bi što bezbolnije prošli kroz sve ovo', napisala je 35-godišnja Cheryl Cole, a isti status, uz dodatak njezina imena, stavio je i 11 godina mlađi pjevač.

Mlađahna pjevačka zvijezda, za kojim luduju milijuni tinejdžerica diljem svijeta, već je iselila iz doma vrijednog 5 milijuna funti u kojem je živio zajedno sa Cheryl i njihovim sinom Bearom. Iako se o njihovom prekidu šuškalo i nagađalo već mjesecima, tek sada je sve službeno potvrđeno.

'Cheryl i Liam trudili su se spasiti svoju vezu, osobito nakon niza problema s kojim su se suočili početkom godine, no trenutno imaju sasvim druge prioritete, a nakon dugih razgovora zaključili su da je najbolje za sve da krenu svatko svojim putem', rekao je izvor blizak paru za The Sun.

  • +11
Cheryl Cole i Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo je kako je službena objava stavljena niti 24 sata nakon što je Cheryl proslavila svoj 35. rođendan, a na koji Liam nije uspio doći unatoč svim naporima, kao i podatku da je uspio avionom ranije tog dana sletjeti u Veliku Britaniju.