Brutalan režim

Slavni kuhar otkrio tajnu vitke linije Naomi Campbell, poznata manekenka ne jede čak niti sol i papar

13.11.2022 u 18:35

Bionic
Reading

Slavni kuhar Sean John, koji je godinama brinuo o obrocima Naomi Campbell, otkrio je njezine prehrambene navike i tajnu vitke linije, što je zainteresiralo mnoge jer je njezin plan prehrane dugo bio tajna

Jednu od najslavnijih manekenki svih vremena Naomi Campbell (52) znamo po njezinoj besprijekornoj liniji. A nedavno je jedna njezina izjava, ona o tome da jede samo jednom dnevnom i da obično večera u doba ručka, izazvala burne reakcije javnosti.

Mnogi su se tada zapitali što ova uspješna manekenka zaista jede i kakve obroke najradije bira. Iako je njezin plan prehrane dugo bio skriven od očiju javnosti i novinara, slavni kuhar Sean John - koji je godinama brinuo o njezinim obrocima - otkrio je prehrambene navike jedne od najplaćenijih manekenki svih vremena, kao i tajnu vitke linije.

"Moj zadatak je da od namirnica koje Naomi sama nabavi pripremim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je 'Ital', a što je jamajčanska riječ za osobu koja prati vegetarijanski režim prehrane. Kada putuje, pripremim joj hranu za put jer joj hrana iz zrakoplova ne odgovara", rekao je Sean te naglasio kako Naomi, ipak, rijetko konzumira hranu iz njegovog restorana.

  • +3
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

"Ona ne jede namirnice koje sadrže gluten i u osnovi je vegetarijanka/peskatarijanka. Nas dvoje razgovarali smo nekoliko puta tjedno i ja bih joj pripremio obroke po narudžbi, a koje bi onda njen osobni vozač svratio pokupiti od mene", objasnio je kuhar pa dodao:

"Dakle, bilo je tu puno kuhane bijele ribe, koja mora biti ulovljena u divljini, a ne iz uzgoja, i velikih porcija njezinog omiljenog organskog pirea od cvjetače. I puno povrća. Obožava svoj jamajčanski callaloo i riblju juhu."

Naomi tako ne konzumira mliječne proizvode, piletinu i proizvode koji sadrže gluten, saznali smo od kuhara Seana Johna, a nikada neće naručiti ni hranu iz restorana. Ako se odluči za to, obično se radi o jelu koje nije na meniju pa se posebno kuha samo za nju. Kuhar je također rekao kako slavna manekenka izbjegava i začine pa tako ne konzumira čak niti sol i papar, ali zato voli začinsko bilje. Inače, Campbell je još davno izjavila kako jede samo kada je raspoložena, a manje jede u ljetnim mjesecima.

  • +4
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

"Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko se dogodi da neki dan ne osjećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, već pijem vodu i sokove. Sve ovisi o tome kako se osjećam. Tijekom ljetnih mjeseci i vrućina samo želim piti sokove", otkrila je tom prilikom Naomi.