čekala ju je punih deset godina

Naomi Campbell čari majčinstva iskusila je tek u 50-ima i priznaje: 'Kći mi je stigla u pravo vrijeme'

02.08.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki na svijetu za francuski magazin Madame Figaro je progovorila o svojoj karijeri, djetinjstvu koje je obilježila majka profesionalna plesačica, ali i vlastitom obiteljskom životu i majčinstvu koji joj svakodnevno donosi puno sreće

Postavši majka po prvi put u svibnja 2021., 52-godišnja manekenska zvijezda čini se sretnijom nego ikad. Naomi Campbell izjavila je da je majčinstvo 'vrlo osoban izbor i da je uvjerena da žena zna je li i kad je spremna imati dijete'. Za nju je to bio vrlo važan korak i sada se osjeća 'ispunjeno'.

'Moja kći je stigla u pravo vreme', naglasila je Naomi Campbell dodajući: 'Taj osjećaj zapravo nema veze s godinama: povezan je s iskustvom, instinktom. Oduvijek sam znala da ću jednog dana postati mama, ali nisam ni slutila s koliko će me radosti ispuniti beba'.

Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet mjeseci.

'Moja djevojčica ima samo godinu dana, ali je već mala osoba. Već vidim kako se njen karakter formira, vrlo je odlučna, puna radosti, dinamična, već hoda i sve upija iznenađujućom brzinom, otkrila je.

Kao što je njezina majka nju vodila svuda sa sobom, za Naomi ne dolazi u obzir da ostavlja svoju mališanku kada ide na snimanje ili službeno putovanje.

'Svuda je vodim sa sobom na putovanje. Iskustva različitih mjesta vrlo su formativna za djecu. Tako sam i ja odrasla', rekla je manekenka koja je prvi put sama letjela avionom sa samo 5 godina, 'kako bi se pridružila majci koja je radila'. Buntovna manekenka poznata po svom vatrenom temperamentu, sada je vidno smirena. Kaže da bebu uspavljuje svaku noć pjevajući joj uspavanke.

  • +4
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON